Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 1 november 2018

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 1 november 2018

Per Staffan 2 november 2018

Vi är det Arkturiska Kollektivet som förenar sig med er i detta värdefulla Nu för att försäkra er om vår kärlek och vårt stöd. Uppstigningens tidvatten stiger hårt och snabbt, barn, vänner i form, och ni surfar fortfarande på de största energetiska vågorna. Ni är redo. För vi ser er be om ännu mer, simma ännu längre och djupare bort från den bekanta stranden och leta efter den stora vågen. Ser ni den? Den är vid horisonten och kommer rakt emot er, för att omge er med kärlek och ljus.

Många av er är angelägna om att förenas med era tvillingar. Så underbart som detta är, och det är det, vet att du kan välsigna din tvilling när du välsignar dig själv, med självkänsla, självomsorg och självuppskattning. För det är vad din tvillingflamma är, en spegel av dig själv på ett sätt. Och när du kan älska dig själv nog för att omfamna alla dina fräknar och brister, då och kanske bara då är ni som mest redo att träffas. Var så säker på att allt kommer att ske i sin egen tid. Och var tröstade med att veta att tiden snabbar upp fort, och snart kommer att bli en icke-fråga. För det finns verkligen bara Nuet i 5D och vi är mycket glada över att observera er glädje och tillfredsställelse över detta. Till exempel, hur skulle det vara att helt enkelt bestämma att i du det här ögonblicket skulle vilja gå längs stranden på Hawaii? Hellre än att spendera timmar med att söka och försöka få tid och tänja ekonomin och packa – och – och – och – istället reser du bara i ett ögonblick av tanke och glädje och med extremt nöje finner du dig själv på samma strand som fanns i ditt sinne, med din tvilling bredvid dig om det är din önskan, och om det är deras önskan. För ser du att allt är möjligt när du är högre upp på den dimensionella skalan? Och vänner, ni är där. Ni är det, ni bara lär er vägen igenom det här igen. Och så är det hur det är.

När du lär dig att flyga övar du. När du lär dig att tänka klart, med passion och syfte, övar du. Och så vill vi föreslå att du övar avsikten att älska dig själv, varje aspekt av dig själv, och sedan skickar det djupt inom dig och sedan ut till universum till din tvilling var de än är. Och vi försäkrar dig om att de kommer att känna det. De kommer att känna din omfamning över tid och rum. Det har börjat. Ni är väl på väg till 5D och faktiskt har många av er korsat den och väntar tålmodigt, mycket tålmodigt, på blixten, smällen, vågen, kärleksutbrottet. Och så, för att förbereda dig bäst, skicka den kärleken till dig själv. Och i sin tur kommer den att rikoschettera ut, in i det mänskliga kollektivet och välsigna de andra, vilket får dem att stiga ändå lite högre.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi håller er i högt anseende och skickar er tacksamhet och respekt för er service till Gaia. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Självklart utökar vi ytterligare inbjudan från Pleiadiernas bröder och systrar, och ni är även välkomna på våra skepp för helande. Vi älskar er. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi är ett.

 

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...