Brendas Blog via Brenda Hoffman, 14 december 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman,

14 december 2018

Kära Ni,

Ni kanske ifrågasätter er visdom eller er ställning trots försäkringar från Universum. Bry er inte om sådana tankar för ni kommer ganska snart att få veta att ni är allt vi beskrivit och mer därtill.

Det vi vill adressera nu är ert behov av vila, för ni förbereder er för en extremt stor energisalva.

Tanken på ytterligare en energisalva kanske inte verkar så ovanlig eller svår, för ni har gått genom hundratals energisalvor sedan ni påbörjade er övergång. Skillnaden nu är att energisalvorna sker snabbare och påverkar er djupare än för ett år sedan. För när ni övergick till 5D och bortom, förlängde ni er fysiska varelse i enlighet därmed.

Vår förvarning om denna nästa energisalva, som börjar inom några dagar, är att uppmuntra er till vila.

Vila är ett ord de flesta inte skulle använda om denna tid på året, för ni rusar förmodligen hit och dit och väljer ut julklappar, deltar i familjesammankomster, lagar speciell mat, och skickar julkort, med känslan av att varje dag skulle behöva några timmar till för allt ni vill göra.

Det är nu som nya ni lägger sig i förgrunden. Ni har inte energin för att lägga hela ert varande på helgförberedelser. Välj ut de saker som känns bekväma och strunta i resten. För ni är mer utmattade än ni förstår.

Var je år vid denna tid är ni vana vid att rusa runt på adrenalin – ni gör ditten och datten i förberedelse för den stora dagen eller dagarna. Även om det är svårt för er att erkänna det, har ni knappt energin eller intresset för att fullgöra det basala i allt ni är vana vid att göra.

Så ni känner skuld.

Ni måste komma ihåg att ni befinner er i en annan tid och energinivå. Hur skulle ni kunna skapa samma festligheter om ni hade flunsan eller någon annan sjukdom som gjorde er sängliggande? Skulle ni inte be andra om förlåtelse för att ni inte kan producera det ni och de förväntar er? Så är det nu. Ni har inte energin att förbereda er för både denna energisalva och 3D-helgdagarna.

Vila. Det är vårt enda budskap denna vecka. Tillåt er själva att sluta vara ”energiknippet” som håller igång trots sjukdom eller obehag. Sluta låtsas som om ni har mer energi eller helgstämning än ni har.

Det är dags att ni är ärliga mot er själva såväl som mot andra.

Har det de senaste dagarna varit svårare än vanligt att känna helgstämning? Har ni skjutit upp saker ni vanligtvis varit färdiga med vid det här laget? Är ni likgiltiga inför helgsammankomsterna? Låt dessa indikatorer vara er sanning istället för de stora helgförberedelser ni i årtionden förväntat av er själva.

Ni är en ny varelse i en ny kropp med nya inre direktiv – av vilka det viktigaste de närmaste dagarna är att vila. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...