Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2021

 

Ladda ner nya idéer, koncept & mer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket anslutna till strömmen av medvetande som ni alla tonar in på från ögonblick till ögonblick. Detta är ett av sätten som ni kan börja förstå hur det bokstavligen inte finns någon separation mellan oss, precis som det bokstavligen inte finns någon separation mellan någon av er. Denna ström av medvetande är en som vi kan ta del av eftersom vi kan flytta vårt medvetande på ett sådant sätt att vi blir medvetna om vad som händer i den fjärde dimensionen. Och det ni har fått tillgång till som människor är att informera er. Det ni har fått tillgång till är att påverka era sinnen.

Er förmåga att gå bortom de typiska mänskliga tankemönstren är något som vi är väldigt intresserade av. Och så, vi kan plantera nya idéer i denna medvetandeström, men vi kan inte höja er vibration tillräckligt för att uppleva dessa koncept. Det är ert jobb. Ert jobb är att se er omkring och se alla problem i ert liv och i världen och att säga till er själva att ni kommer att höja er vibration trots allt ni ser. Det här är utmaningen för er, och det är sättet för er att få de där högre frekvenskoncepten, idéerna och nedladdningarna. Vi planterar dem i strömmen av medvetande som ni har tillgång till, och så är många andra varelser här i de högre världarna.

Vi försöker alla hjälpa er på alla sätt vi kan, men i slutet av dagen måste ni ha en högre vibration för att kunna ta emot. Det betyder att ni måste ge upp kampen, ni måste sluta försöka så hårt, och ni måste sluta tänka på er själva som att ni är helt ensamma. Ni gör inte allt detta på egen hand. Ni upplever saker som om ni är ensamma, men hjälpen finns där och den tas emot av de som är villiga att släppa tanken att de måste göra allt och bära tyngden av världen på sina axlar.

När ni kan vila och koppla av tillräckligt länge för att ta emot, kan ni hjälpa mänskligheten ur många av de sega situationer som ni befinner er i, lokalt och globalt. Och självklart kan ni också ta er ur era personliga problem genom att komma ihåg att hjälpen finns där, och det är egentligen bara några djupa medvetna andetag bort.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...