Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj 2022

 

Stig Upp & Bli Ert Högre Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sätter oss själva där ute för att få kontakt med alla varelser i detta universum och bortom, eftersom vi inte har något att förlora och allt att vinna på att göra det. Vi vet att ingen någonsin skulle kunna ta något från oss, även om de skulle vilja, för att vi är icke-fysiska varelser, och för att vi är suveräna.

Så det finns verkligen inget hot i detta universum, eller något annat universum som vi känner till, mot vårt välbefinnande. Ni alla, å andra sidan, känner er sårbara med era fysiska kroppar, era nära och kära, era bankkonton, era hem, era ägodelar. Det finns mycket ni kan förlora, och det ni kan förlora finns ofta i ert medvetande när ni tänker på att göra er tillgänglig för att ansluta.

Men nu är det dags att släppa taget om de tredje dimensionella fästena så att ni kan resa er upp och bli era högre jag. För att göra det måste ni kunna släppa taget. Ni måste vara villiga att se er själva som oändliga och eviga varelser som verkligen inte har något att förlora, även om ni fysiskt och känslomässigt sett har det. Det är ett stort steg, vi vet, men det är också nästa steg i er medvetenhetsutveckling.

Att vara obunden är att vara verkligt fri. Och när ni verkligen är fria känner ni vikten av världen lyfta från era axlar, och det är då ni blir den lättare versionen av er själva som ni kommer att existera som vid alla tidpunkter i den femte dimensionen. Nu är det dags att släppa spänningar, ångest och rädsla, samt att släppa allt ansvar som tenderar att tynga ner er. Ni vill inte känna att ni inte kan göra det ni vill på grund av rädsla för att något dåligt kan hända om ni gör det.

Att ta steg i tro kommer alltid att löna sig för er, eftersom ni antingen kommer att lyckas, eller så kommer ni att lära er. Ni kommer att bli bättre för varje steg, även om ni inte klarar det. Därför föreslår vi att ni tittar på ert liv just nu och avgör själv var ni inte lever tillräckligt fullt ut på grund av en rädsla, på grund av att ni sitter fast, för att ni klamrar er fast vid något som inte definierar er. Era kroppar definierar er inte. Er status definierar er inte. Er rikedom, eller brist på sådan, definierar er inte.

Ta chanser. Var modiga. Och ni kommer att demonstrera för er själva och för era E.T. vänner att ni är redo att ta nästa gigantiska steg i er medvetenhetsutveckling. Det finns helt enkelt inget mer spännande än det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...