Ivo från Vega via Sharon Stewart, 15 december 2021

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart

15 december 2021

Mödrarna Som kom till Jorden för att Ge Födsel till en Ny Ras

Jag gjorde precis en kanalisering åt en kvinna som faktiskt lämnade sitt hem i galaxen för att komma till jorden för att föda barn. Man kan tro att barnafödsel inte är någon speciell uppgift, inget illa ment mot blivande mödrar. Det är värt mycket respekt, men de flesta kvinnor är kapabla att föda barn.

Men det här är lite annorlunda, känner jag. Detta är mödrar som kom från andra delar av galaxen för att ge födsel till en ny ras – Homo Universalis. Detta är mödrarna som förstår vikten av rollen och som nu kommit till jorden för att slåss för sina barns frihet och deras rätt till existens i Ljuset, inte i mörker, vilket varit alla barns belägenhet på jorden i tusentals år.

Jag var inte ett av dem. Jag kom hit för att slåss för kvinnors rättigheter i första hand, jag kom inte hit för att föda barn. Barns rättigheter är en annan fråga i mitt liv, för jag var ett dåligt behandlat barn som måste helas, men det här är lite annorlunda. Dessa unga mödrar har gjort detta och gör det fortfarande, för in universums kärlek och styrka, visdom och energi i sina barns uppfostran.

Jag är inspirerad av Fröken M:s berättelse, som, inte förvånande, är del av Marias gröna stråle, den största matronan av dem alla, den som gav födsel till Jesus. Fröken M tar, även om hon är i karriären, sin roll som mor på stort allvar och letar information hon kan använda för att fostra sina barn i ett kaotiskt system. Hon är inte den enda, jag får ofta frågor om dessa saker. Det första jag tänker på är att säga till dem att leta upp Mary Rodwell i Australien. Hon vet mycket om de barn som föds nu och deras behov.

Låt oss se vad vi kan få reda på om dessa utomjordiska mödrar och hur de utför detta arbete.

Ivo: Det är i barnens uppfostran som skillnaden ligger. Vilka influenser måste nu föräldrarna använda för att fostra barnen så att de kan stå i sin egen kraft? Dessa influenser kommer från stjärnorna, de galaktiska energier som kommer till dessa barn genom föräldrarna. Ja, mannen är också viktig, det ska inte förbises.

Jag: Jag ämnade inte göra detta. Jag tänkte det kunde bli en annan video.

Ivo: Ok. Skillnaden finns mellan en mor som kommer från stjärnorna och en mor som fötts och reinkarnerat helt och hållet på jorden. Det är en stor skillnad, en vad gäller foglighet och brist på foglighet, en vad gäller makt och brist på makt.

Jag: Jag tror vi går på en fin lina här. Jag vill inte antyda att jordkvinnor är sämre mödrar än stjärnfrö-kvinnor.

Ivo: De har utsatts för mycket och har indoktrinerats in i ett giftigt system, som de först nu börjar förstå inte har fungerat för dem. De har gång på gång inkarnerat in i detta system, som kommit närmare och närmare det system av giftighet ni ser framför er nu. Hur kan någon som upprepat varit utsatt för dessa energier, i livstid efter livstid, vara den bästa modern till ett barn? Jag tror det är mycket svårt.

Så mödrarna från stjärnorna kom till jorden, dessa som inte varit utsatta för denna regim tidigare, och de har tillgång till högre energier. Detta har varit till fördel för stjärnfröna hela tiden och fortsätter vara det. Ett barn till stjärnfrö-föräldrar har en fördel över barn som inte är det. Jag säger detta och folk må tolka det som de vill. Om de önskar bli förolämpade så är det deras val.

Människor fortsätter att föras till jorden för att fortsätta befria henne och hennes folk, för att gå genom uppstigning och att befria alla sinnen på henne från detta tyranni. De föräldrar som kom för att fostra jordbarn för denna fördel till sina familjer.

Jag: Ja, jag skulle tro att många av anti-vax familjerna och familjerna som äter rent har stjärnfrö-föräldrar, med det inte sagt att det inte finns jordlingar som vaknat upp också. Jag är säker på att det finns.

Ivo: Ja, men själva jorden hålls fortfarande upp av stjärnfrö-energi. Det finns många stjärnfrön på jorden som fungerar som ledare för utomjordiska energier, vilka sedan adderas till systemet. Jordlingarna är de som drar fördel av denna energi, de skapar den inte. Om stjärnfröna skulle lämna jorden, skulle jorden åter falla i de negativa värdarnas händer. Det är orsaken till att dessa mörka styrkor avlägsnas, jorden fortsätter att vara isolerad, och stjärnfrön fortsätter att inkarnera här för att stärka planetens totala energi.

Jag: Med andra ord, planeten hålls fortfarande under livsuppehållande vård.

Ivo: På något sätt. Tiden när planeten kommer att kunna stötta balanserat liv igen kommer efter Händelsen. Då kommer hon att vara till fullo åter-bemyndigad och kommer att kunna möta behoven hos dem som behöver henne, OCH de kommer att kunna möta hennes, eftersom ja, detta är ömsesidigt. Det här är något som många av dem som kommit till planeten kommer att lära ut: Balans i livet i fysikalitet. Till dess kommer extra hjälp att bli nödvändigt. Emellertid kommer Stjärnfrön att fortsätta födas på jorden för att styra mänskligheten genom dess högre vision.

Nu är jordlingar fortfarande obemyndigade, och tills portalerna blir rensade, polariteterna på planeten omvända, mörkret avlägsnat och bortlyft, om så i energetisk eller materiell form, kommer det alltid att finnas behov av stjärnfrön. Barnen som föds nu, även om det är med ett mer aktivt DNA, kräver lämplig handledning och det är inte inom räckhåll för de obemyndigade jordliga föräldrarna att skola dessa barn i de högre förmågorna. Det ligger för stjärnfröna att göra det, eftersom de kommer ihåg mer av sin styrka, och kan använda mer av den. De har helt enkelt större styrka just nu, än de homo sapiens som bebor jorden. Dessa föräldrar har också förmåga att lära sina barn hur de ska gå genom uppstigningsprocessen, då de för närvarande gör det själva. Jordlings-föräldrar har inte denna erfarenhetsbredd, och inte förrän de ”kommer ikapp”, får de den. Det är till fördel för planeten att barnen på jorden uppfostras av intergalaktiska föräldrar.

Det finns ändå mycket fördelar med att stjärnfrö-föräldrar inkarnerar på jorden. Tills jordlingarna kliver in i sina multidimensionella krafter kommer de att fostra sina barn i enlighet med det obemyndigande trossystemet de använder. Stjärnfrö-föräldrar kan göra bättre än så.

Jag: Jag förstår vad du menar, Ivo.

Ivo: Det är bra min kära.

Jag: Så, vad har Moder Maria med detta att göra?

Ivo: Ja, hon har med detta att göra. Barnen uppfostras nu med ett öga på att utveckla jordens framtid. Denna typ av framsynthet är kanske inte så uppenbar för en jordlig moder. Stjärnfrömödrar kommer in med en förståelse för var jorden måste utvecklas och vilken typ av framtid den ska ge sina invånare, såväl som de andra i galaxen. De vet detta instinktivt. Det ligger i deras DNA och de laddar ner denna vision till sina barn.

Jag: Jag kan redan se tummen ner för denna video. LOL, ok. Vi gör en jämförelse.

Ivo: Jordliga mödrar finns i hela skalan, min kära. Några är fortfarande mörka mödrar som din, andra kommer från gamla familjer av Ljus. En del är bara mödrar som älskar sina barn. Vissa är fokuserade på framgång i det nuvarande systemet, men stjärnfrö-mödrar är fokuserade på framtida framgång för deras barn, baserat på positiva förändringar på planeten, mindre giftighet, reparation av ekosystem och funktionalitet inom en tid för att bryta ner det gamla och bygga upp det nya.

Jordling-mödrar har ganska ofta lägre förväntningar på sina barn. Som du lagt märke till, är många fortfarande fokuserade på att arbeta för sitt uppehälle nu, till exempel.

Jag: Ja, det är blasé.

Ivo: Det beror på att de har låga förväntningar på sig själva. Vad sa dina föräldrar att du skulle göra?

Jag: Skaffa dig ett arbete. Hitta en man och gift dig. Min mor lärde mig städa huset. LOL.

Ivo: Ja, de sa inte åt dig att svinga ditt svärd av den blå strålen och jaga Arkoner med Ärkeängel Mikael, eller hur?

Jag: Nej, konstigt nog missade de den grejen. LOL. Om inte mitt svärd utgjordes av en dammsugare.

Ivo: De sa inte åt dig att avslöja ditt livs budskap och utveckla en följarskara över hela världen?

Jag: Nej, de missade den grejen också.

Ivo: Ok. En stjärnfrö-moder skulle inte missa den. Hon skulle lyssna på barnet som berättar om krig nattetid och om att flyga med änglar. Hon skulle inte avfärda det som fantasier. En jordlig mor skulle mycket väl kunna göra det. Stjärnfröet skulle försöka bekräfta barnets upplevelser för att inträda i ert fysiska samhälle, något helt annat. För det är vad hon vet. Något annat är för henne overkligt och bara fantasi. Det är vad hon blivit lärd och vad hon i sin tur lär sina barn, och för att verifiera det hänvisar jag till alla på jorden som nu bara vill återgå till arbetet. De tror fortfarande att de måste ha en inkomst. Stjärnfröet vet bättre eftersom det inte finns pengar ute i universum. Barnet kommer då, som du gjorde, att kämpa med att förstå vem det faktiskt är. De måste kanske, som du gjorde, lämna samhället för att förstå sig själva bättre. I framtiden kan detta bli ett problem eftersom alla stjärnfrön då kommer att integreras i samhället för att förändra det. Just nu är att lämna samhället fortfarande ett alternativ, till och med en nödvändighet; senare kommer det inte att vara det.

Jag: Ja, det är några som frågat mig om deras barns nattliga upplevelser. Så jordliga mödrar har inte den typen av insikt?

Ivo: Titta dig omkring. Titta på dina grannar.

Jag: Ja, totalt lydiga i systemet, några protester mot saker som vaccinet, men i stort sett hänger de på.

Ivo: Det är ett annat problem. Många av dem har inte energin att slåss mot systemet nu. En stjärnfrö-förälder skulle göra det.

Jag: Jag tycket att du gör breda uttalanden, Ivo.

Ivo: De är lärda att göra detta. De inser i sig själva vikten av att fostra barn att frodas i tider av stor förändring.

Jag: Jag tror att en del jordliga mödrar kommer att bli överraskade av sina stjärnfrö-barn. Mitt brorsbarn är totalt en jordling, men när hon födde ett stjärnfrö-barn från Vega, var hon tvungen att ge honom en vegansk diet eftersom han inte åt kött, han vägrade äta vad han kallade ”kemisk tårta”, vilket är en Betty Crocker födelsedagstårta direkt ur lådan. Han skrek när den kom nära hans ansikte, men hans syster åt den lugnt. Mitt brorsbarn fick en rejäl lektion i högre vibrationell diet. Jag skulle tro att han lärt henne andra saker också.

Ivo: Ja, men han kommer att kämpa med sin mor för att få det han behöver och det har han gjort. En stjärnfrö-moder förser sina barn med dessa behov utan att dessa måste riskera sina föräldrars kärlek för att få dem. Det är en skillnad.

Jag: Ja, barnen hos grannen, jag tror ett av dem är ett stjärnbarn. Jag kallar honom hela tiden för utomjording. Den andra är väldigt överviktig och de skyller på honom för detta. De tar inget ansvar för att lära sitt barn äta för att hålla sig normalviktig, de gör det heller inte själva. Han är så gullig. Men han kommer att få ett enormt viktproblem senare för det har han redan.

Ivo: Vilket stärker min poäng. Stjärnfrö-föräldern är mer medveten om dessa saker, om inte annat så för att de lider av dem själva. Om du var 20 år och hade barn, hur skulle du fostra dem?

Jag: Skojar du? De skulle få ren mat, ekologisk, egenodlad, tvättmedlet skulle vara oparfymerat, de skulle vara i solen dagligen och cykla, de skulle få lära sig att älska utomhusaktiviteter, om jag så skulle mörda mig själv för att gå på tur och cykla med dem. De skulle inte vara fast i en dator! Saken är den att om jag hade barn skulle jag inte ha det här arbetet. Jag skulle vara fokuserad på att fostra dem ordentligt och med ett öppet sinne, åtminstone för de bättre sakerna i livet, speciellt naturen. Jag skulle berätta för dem allt jag vet om galaxen och visa dem hur man kan se rymdskepp. Dessa barn skulle ha kunskap!

Ivo: Vilket är min poäng, min kära. Du är medveten. Dessa mödrar och fäder är också medvetna.

Jag: Ja, många jordlingar vaknar precis upp. Så jag antar att deras barn väcks upp tillsammans med dem.

Ivo: Som du märkt håller många jordlingar på att lära sig säga ”nej” till auktoriteter, vilket är något som många barn fått lära sig att inte göra vid tidig ålder i er värld.

Jag: Ja, denna värld är kollektivt ungefär två år gammal.

Ivo: Och homo sapiens måste ta steg för att mogna, och det kvickt, annars är den snart utdöd. Homo sapiens måste utvecklas till homo universalis eller dö ut. Vilken förälder skulle du hellre ha?

Jag: Mina föräldrar var homo erectus! LOL.

Ivo: Ja, de var inte upplysta, även om de själva trodde att de var det. Dina föräldrar är en gammal Ljusfamilj som plundrades av mörk tyranni för många hundra år sedan. Många av dessa blodslinjer blev infiltrerade och känslomässigt och fysiskt torterade till underkastelse till den mörka agendan. Det är därför dina föräldrar berättade för dig att utomjordingar existerar och att vi inte är ensamma i universum.  – eftersom de vet det. Det är också därför som vegetarianism går på din mors sida av familjen – det går tillbaka till de gamla Plejadiska tiderna.

Jag: Ja, jag vet att jag är en av mina egna ättlingar. Anara var en siare på Atlantis tid och den blodslinjen upphörde i Holland och några av dem blev mina släktingar.

Jag: De läser böcker av Erich von Däniken. Jag fick min kopia därifrån.

Ivo: Rätt, så du ser att det ofta finns små bitar av visdom i dessa blodslinjer som ändå, i stort sett, har gett efter för mörkret. Ja, det är sorgligt.

Jag: Ja. Min mor var stor på odling av ekologisk mat, återvinning och höll på med naturmedicin långt innan det blev stort. Så hon låg före på så många sätt, ändå mörk på så många andra.

Ivo: Dessa blodslinjer finns fortfarande och stjärnfrön inkarnerar in i dem. Vilken typ av familj som ett stjärnfrö inkarnerar i beror på dess roll. Du är en krigare och valde den violetta strålen som ett sidotema att agera på på jorden. Så ditt liv kom att handla om healing. Det föds fortfarande healers på jorden och de fortsätter att välja giftiga blodslinjer.

Det finns blå strålar som väljer att arbeta med Mikael för att få in Guds kraft och ord på den här planeten.

Det finns rosa strålar som föds in i kärleksfulla familjer, som sprider Guds kärlek.

Det finns rosa strålar som föds in i kärlekslösa familjer, som kommit för att förändra den aspekten i det kollektiva omedvetna. De är också transmuterare.

Detta är förstås en förenkling av stjärnfrönas roller. Varje fall är sitt eget och ska analyseras för att se vad det är stjärnfröet har kommit för att göra. Alla är nödvändiga.

Vi ska snart diskutera faderns roll.

Jag: Men jag vill sammanfatta detta med att säga till alla föräldrar, om era barn ”råkar nämna” att de var ute och slogs med jättar i sömnen förra natten, eller att de flyger med drakar på nätterna, lyssna på dem. Det är inte deras fantasi, de berättar hur universum verkligen är. Jag ser att det mer liknar våra sagor än vad vi fått veta att våra liv faktiskt är. Därför älskade jag sagor som barn. Jag kunde inte få nog av dem. Några är makabra, annars finns det lite sanning i dem. De finns inte bara för att få igång barns fantasi. Lyssna på era barn när de talar om dessa saker och bekräfta dem.

Andra har gjort det och det är underbart eftersom DE BEHÖVER ER BEKRÄFTELSE tidigt i sina liv, när de inte kan göra det själva. De måste få ert godkännande. Gör inte som mina föräldrar och säg till barnen att de är tokiga. De gjorde mer för att stänga ned min intuition än något annat jag träffat på, för när jag kom iväg från dem, började den verkligen komma tillbaka. Det tog ändå lång tid. Gör inte så mot era barn. Livet i galaxen är fantastiskt, så låt dem berätta om det.

Så hur är det med stjärnfrö-barnet som har en jordlings-förälder och en stjärnfrö-förälder? Jag ser att många stjärnfrön är gifta/partners med jordlingar, som mina föräldrar, och jag tror att det har att göra med att jordlings-föräldern tenderar att utföra alla ”jordliga faktorer” i hemlivet, medan stjärnfrö-föräldern faktiskt kommer att gå genom uppstigning, vilket är vad som hände min far. Hans kundalini vaknade upp. Det var därför han var en rasande galning i många år. Min mor skötte böckerna och betalade räkningarna, lagade mat och ordnade med våra basala behov. Jag ser att stjärnfrön tenderar att gå in i relationer av den typen. Så finns det någon fördel för stjärnfrö-barnet med sådana föräldrar?

Ivo: Det kan det faktiskt finnas. En förälder lär barnet om det jordliga livet medan den andra vädjar till deras inre natur och den multidimensionella verkligheten. De lever i båda världarna och lärs upp av båda föräldrarna, så båda har en inverkan på barnets utveckling.

Jag: Jag ser att i de stjärnfrö-familjer jag känner till, utom en, har stjärnfröet samma kön som jordlings-föräldern, inte stjärnfrö-föräldern. Vet inte om det har någon som helst betydelse. Men det är föräldern med motsatt kön som är stjärnfrö-föräldern. Vem vet? Det kanske betyder något. Jag tror verkligen att det betyder något och att det har att göra med frågor kring föräldern med samma kön. Kanske gällande vilka föräldrafrågor ni mer direkt kommit för att heala. I mitt fall var det min mors frågor, så jag vet att jag kom hit för att höja det gudomliga feminina ljuset på jorden. Min far försökte hålla ner mig, som om han skulle kunna det.

Och ja. Tack Ivo. Jag tror detta är en bra diskussion och jag är säker på att det uppstår frågor. Jag kanske till och med lägger upp en sida på hemsidan så ni kan ställa frågor i detta ämne, och vi ska försöka komma tillbaka med fler videos.

Ivo: En god idé, min kära. Ni är mycket välkomna till denna information.

Jag: Förresten, hur går det med Enochs hår? LOL

Ivo: Det är fortfarande kort.

Jag: Vi måste sitta ned med honom och prata om det.

Ivo: Han är 150 år gammal, min kära.

Jag: LOL

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...