Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december, 2022

 

Vinter/sommarsolståndsenergierna och den galaktiska tidsåldern ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna berätta för er om energierna från det kommande solståndet som ni har där på jorden. Ert solstånd är bara några dagar bort, oavsett om det är ert vinter- eller sommarsolstånd, och vi vill att ni alla ska veta att energierna som kommer in är mycket stödjande för att ta er in i den galaktiska tidsåldern, den tidsperiod under vilken mänskligheten kommer att officiellt gå med i det galaktiska samhället, och du kommer att kunna ha fullständig och öppen utomjordisk kontakt där på planeten Jorden. Det betyder att du kommer att få healings, uppgraderingar, nedladdningar och allt annat du kan tänka dig som skulle hjälpa dig att förbereda dig för Utomjordisk Kontakt.

Vissa av er behöver helande från tidigare liv där ni har haft negativa erfarenheter av utomjordingar, och några av er behöver healing från negativa interaktioner från denna livstid med utomjordingar. Många av er behöver ta emot uppgraderingar och aktiveringar så att ni ska kunna stå ansikte mot ansikte med en utomjordisk och kunna hantera energin som de ger ifrån sig. Andra behöver hjälp med att rensa bort rädsla, ångest och även sorg och ilska kring e.t. kontakt, återigen på grund av upplevelser du har haft i ditt förflutna, men också på grund av hur e.t.s har avbildats i din populärkultur under mycket lång tid där på jorden.

De har ofta setts som antingen dina förslavare eller de som bara ville ta över planeten för naturresurserna, eller marken, eller vad det nu är för anledningen till science fiction-författaren. Nu är ni vid en tidpunkt där många av er som är vakna ser denna sammankomst av mänsklig och utomjordisk kontakt som det nödvändiga steget för mänskligheten att komma till nästa nivå av medvetande, och ni har rätt, för det är det. Ni behöver expandera och förlänga ert medvetande bortom där det har varit tidigare där på jorden, och att ha en masslandning av skepp är precis vad ni behöver för att göra det kollektivt.

Vi vet att ni är förberedda på det, i den meningen att ni vill att det ska hända, men det måste fortfarande finnas några förändringar hos de flesta av er för att faktiskt förbereda er för det. Och det är vad dessa energier handlar om. Nu, ju fler av er som slappnar av och öppnar upp för solståndsenergierna, desto större är chansen att masslandningen av fartyg sker 2023. Naturligtvis kan ni alla ha era egna individuella, ansikte mot ansikte kontaktupplevelser innan. masslandningen av fartyg inträffar, och dessa energier förbereder dig också för den eventualiteten. När du har en vacker, framgångsrik utomjordiska möten som människa förbereder du hela din art för fler kontaktupplevelser. Och så din önskan om det för dig själv är bra för alla.

Nu kommer energierna redan in. De kommer att vara som störst i termer av störst i termer av kraften hos energierna och antalet energier som kommer in vid tidpunkten för solståndet, och de kommer att fortsätta att påverka på dig när du fortsätter där i december månad. Du är naturligtvis precis vid brytpunkten för 2022 och 2023, och det är en av anledningarna till att just denna nedladdning av energier har skjutits upp till denna tid. När ni går in i 2023, rör ni er in i den galaktiska tidsåldern, och ni kommer att fortsätta att förbereda er som individer och som ett kollektiv för den eventuella landning av skepp och fullt och öppet utomjordisk kontakt där på jorden. Det räcker med att säga, det här är spännande tider, och de energier du nu har på dig och som kommer att fortsätta att strömma in är en återspegling av det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...