Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars 2022

 

Vad Ni Behöver Veta om vad som Verkligen Pågår

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar efter och väntar på att se vad som händer härnäst där på planeten Jorden, och vi har lyxen att ha det tillvägagångssättet samtidigt som vi har förmånen att få hjälpa er när vi kan. Men ni bor där på planeten Jorden, och ni kan göra ännu mer än vi kan för att hjälpa det mänskliga kollektivet, eftersom ni är en del av det kollektivet. Ni behöver inte luta er tillbaka och vänta för att se vad som händer, och ni behöver inte läsa någons blogginlägg eller titta på någons video som sedan kommer att berätta för er vad som kommer att hända härnäst.

Ni får delta i skapandet av framtiden som ni kommer att få uppleva, tillsammans med medmänniskorna i ert lilla kollektiv. Därför råder vi er att inte bara titta på och vänta. Vi råder er att vara proaktiva i det ni lägger ut energimässigt, och det inkluderar era ord och handlingar lika mycket som era tankar, känslor och visualiseringar. Ni kan förändra er värld till det bättre just nu, och sedan kan ni vänta och se hur världen återspeglar de förändringar ni har gjort, och det kan vara den roliga delen av det för er.

Ni kan också titta ut på världen just nu med insikten att världen visar er vad som behövs. Världen kommer alltid att visa er hur ni bäst kan framträda i den för att vara den bästa versionen av er själva, och därför medverka mäktigt till det mänskliga kollektivet. Sättet som ni kan bidra hela dagen, varje dag är med er vibration. Vi råder er att hålla er vibration hög genom att fokusera på de saker som försätter er i ett högre vibrationstillstånd. Det betyder att ni inte alltid behöver leta utanför er själva efter världens problem som behöver er energi för att hjälpa till att lösa dessa problem.

Titta inuti efter det som redan finns inom er som är perfekt. Titta inåt efter er kärlek, er medkänsla, er kreativitet, er förmåga att läka och att förlåta. Ni håller alltid nycklarna till riket, och om någon där ute säger till er att ni inte gör det, sluta ge dem er uppmärksamhet. Vi vet att det är lätt och till och med lite spännande att titta utanför er själva på berättelserna som andra skapar med sina mycket kreativa sinnen om världen ni lever i. Det här är inte världen ni upplever, utan snarare en värld som ni hör om. Och berättelserna är så underhållande att ni vill ge dem mer och mer av er uppmärksamhet.

Och människorna som skapar berättelserna vet detta. De vet hur de ska fånga er uppmärksamhet och hur de ska behålla den. Det är därför det är så viktigt att låta er upplevelse vara er sanning, er verklighet, och vi talar om er upplevelse av er inre värld och er upplevelse av den yttre världen. Naturligtvis händer det mycket där på Jorden som ni inte vet om, men det är okej. Om ni behövde veta om det, skulle ni göra det, men ni behöver absolut inte någons uppfattning om vad det kan vara för att ni ska förbli intresserade av att vara där på Jorden och fortsätta er resa.

Leta inte efter problem, och leta inte efter någon annans sanning för att göra den till er egen. Lev er sanning, låt ert ljus lysa och vet att ni är där för att hjälpa och att ni hjälper mer genom att vara i en hög vibration än ni gör genom att veta om varje liten detalj om vad som händer bakom kulisserna i den hemliga världen som ni inte upplever. Låt er upplevelse räcka, och låt er själva vara den ni verkligen är så att ni kan vara med och skapa den värld som ni vill uppleva och som ni vill att andra ska uppleva också.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...