Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 augusti 2021

 

Kalla på oss, och detta kommer hända

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är hela tiden väldigt aktiva med våra energiprojektioner eftersom vi vet hur viktigt det är för oss att känna att vi bidrar till att förbättra hela universum. Vi har så mycket kärlek och beundran för er som har en mer utmanande tid i livet, och när vi ser er lida och kämpa ökar vår förmåga att känna medkänsla och att erbjuda kärlek. Vi känner oss inte betyngda av detta, och vi känner oss inte ansvariga för er, men vi vill hjälpa. Vi hjälper dock inte er på grund av skuldkänsla eftersom vi vet att vi har valt en annan väg för vår existens vid denna tidpunkt.

Och vi vet att vi en dag kommer att vara i era skor, och ni kommer att vara i våra icke fysiska skor och hjälpa oss. Det är bra karma. Men igen, det är inte därför vi gör det vi gör. Vi gör det vi gör för att vi är känsliga och för att vi vet hur vi vill känna. Vi vet också att det alltid finns något vi kan göra åt hur vi känner, medan människor inte alltid har samma vetskap. Antingen det eller de människor vi har observerat väljer ofta att undkomma det de har känt för att må bättre, och det är inte den vägen ni vill ta.

Alla vägar leder i slutändan tillbaka till Källan, så det spelar ingen roll vad ni gör eller inte gör, och det finns inget dömande. Men om ni verkligen vill må bättre måste det ni gör vara ett inre jobb. Det måste vara något ni gör inom er själva. Ni i fysiska kroppar som är känsliga har den tuffaste tiden som finns på Jorden under denna övergångsperiod eftersom allt måste komma upp i er, och när det gör det, känner ni det, och ni känner det starkt.

Och när vi bevittnar er i dessa ögonblick känner vi att ni drar i vår medkänsla. Vi känner att vi expanderar också, eftersom vi vet att vår expansion alltid hjälper er. Vi vet också att er expansion hjälper oss, och vi älskar att uppleva er expansion av olika anledningar. Ni lyckas; ni mår bättre och blir bättre, och det kan vi berätta för att vi känner era framsteg. Vi tittar inte bara på era framsteg när det gäller vilka åtgärder som vidtagits på Jorden under ett givet ögonblick. Vi känner er expansion, och er expansion är konstant.

Ni som är känsliga har också den bästa chansen att ta den expansion som är tillgänglig för er i varje ögonblick av era liv. När ni vill ha hjälp med det vet ni att ni kan kalla på oss, och ni vet att vi kommer att finnas där för er, på grund av allt vi just har gett er, och för att vi inte har något annat att göra. Men egentligen är det för att vi älskar att hjälpa er, och vi älskar att se er växa, utvecklas och stiga, vilket är det ni gör hela tiden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...