Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari 2022

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 17 januari 2022
Börja Nu och Njut av Resten av Resan Till 5D
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er.
Vi ger er det bästa av oss själva hela tiden. Vi vill bara visa upp det bästa av vilka och vad vi är, och vi vet att det finns vissa begränsningar inbyggda i vår dimension som bara tillåter oss att vara på en viss frekvens, men vi accepterar det och vi strävar hela tiden efter att nå den högsta frekvens som är möjlig för oss. Vi vet att ni alla kan göra detsamma. Ni kan hitta den högsta frekvens som är tillgänglig för er i er dimension, och visa upp er i världen som ert bästa möjliga jag. Ni behöver inte göra det, men ni kan.
När ni gör det mår ni bättre, inte bara på grund av att ni tillför mer till samhället eller till den person ni interagerar med, utan för att det bara känns bättre att vara i det högsta möjliga frekvenstillståndet. Ni kommer hela tiden att märka när ni inte utstrålar bästa möjliga vibration. Dessa reflektioner kommer att bli tydligare och starkare, och ni kommer inte att kunna ignorera dem, eftersom det är så det har bestämts så att ni alla kan lära er. Ni lär er bäst genom att göra saker, och när ni är uppmärksamma får ni mer av den feedbacken innan det skapar något i ert liv som ni sedan inte vill uppleva.
Ni har alla era mål; ni har saker som ni strävar efter, och vi föreslår att ni sätter ”att vara den högsta vibrationella versionen av mig själv” högst upp på er prioritetslista. Då behöver ni inte ta reda på vad ni ska göra för att vara till tjänst. Ni behöver inte ta reda på vad ert kall är, vad ert syfte är, därför att när ni är den där versionen av er själva som ni alltid var menade att vara och som ni är avsedda att vara, hjälper ni till. Bara att vara där och erbjuda en hög vibration är en ofantlig hjälp för era medmänniskor. Ni kan gå med oss i vår strävan att hjälpa mänskligheten att läka och stiga upp. Och ännu viktigare, ni kan hjälpa till att vara den bästa versionen av er själva för er själva.
Då kan ni verkligen börja njuta av livet; ni kan njuta av resan och resten av turen till den femte dimensionen. Vi vill att den ska vara smidig för er. Vi vill att den ska vara enkel och fylld med spännande möjligheter och upplevelser, men i slutändan vet vi att det är upp till er. Det är upp till er att använda er fria vilja för att vara i det högsta vibrationstillstånd ni kan vara i, medan ni fortfarande arbetar i den fjärde dimensionen och väntar på möjligheten att skifta till femte. Var medvetna om att den kommer, och ni kommer att vilja vara förberedda. Ni kommer också att kunna hjälpa så många andra om ni börjar praktisera denna övning nu.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...