Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

17 februari 2019

Att Se Jorden Genom Era Ögon – Det 9:e Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla,

Vi har låtit oss själva uppleva hur livet är på planeten Jorden genom de av er som öppnat upp er för oss tillräckligt mycket, och vi är mycket uppspelta att få rapportera till er alla att energierna som finns överallt omkring er har en djupgående effekt på era liv. Och det är sant oavsett om ni känner dem eller inte.

Ni kan ta emot så många fler inspirerade tankar och idéer tack vare dessa energier som stöttar er, och ni kan rensa negativa känslor så mycket fortare tack vare detta stöd som finns runtomkring er.

Nu har vi också kunnat uppleva alla vänliga handlingar som våra tillfälliga värdar ägnat sig åt. Det är mycket uppmuntrande att se hur osjälviska många av er är. Det är också uppmuntrande att se hur mycket medkänsla ni har för dem som bäst behöver den medkänslan.

Vi blir särskilt uppmuntrade när vi upplever hur en av er försöker se på en situation ur många olika perspektiv, så att ni kan förstå hur en person från en annan plats, med en annan bakgrund, skulle se på något på ett helt annat sätt än ni gör.

Nu vill vi förstås fortsätta vara i detta program som vi etablerat med de högre själv hos dem av er som tillåter det, och vi kommer att fortsätta få ut så mycket vi kan ur den mänskliga upplevelsen. Vi gör det därför att vi vill vara till hjälp och för att vi behöver få veta precis vad det är ni upplever. De av er som tar mot denna överföring och har gått med på att vara våra motparter i denna övning har vår eviga tacksamhet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av den här kontakten med er.

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...