Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni 2018

Per Staffan 18 juni 2018

Ni Är Den Primära Skapelsen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Du tar den energi du får och ändrar den till objekt, omständigheter, relationer, nya realiteter. Du tar medvetande och blandar det med de högre frekvensenergier som finns runt omkring dig. Du förstår, du är en del av varje skapelse. När du omfattar tanken på att det inte finns någon separation, glömmer du ibland att den innehåller alla dina erfarenheter.

Du är inte separerad från vad du upplever, och du skapar med ditt eget medvetande. Så ingenting händer någonsin dig. Allt händer på grund av dig, inte bara för att du existerar, utan också för att du inte kan hjälpa att du skapar mer av det du är. Därför vill du skapa med de delar av dig själv som du vill uppleva mer av.

Du kan omfamna alla delar av dig själv och fortfarande vara selektiv med vilka aspekter du väljer att skapa med. Du skapar en helt ny upplevelse av den femte dimensionen, och vad du kanske inte inser vid denna tidpunkt är att du är den erfarenheten av den femte dimensionen. Det är du. Du är den primära skapelsen.

Så medan det är intressant att lära sig om andra världar, andra stjärnsystem, alla dina förmågor och allt annat som kommer till din medvetenhet, kommer den viktigaste faktorn alltid att vara dig. Du kommer alltid att vara den primära händelsen, den primära omständigheten, den primära erfarenheten. Allt annat omkring dig kommer alltid att falla på plats för att speglas tillbaka till dig, inte bara vem du är, utan vem du väljer att vara.

Därför, om du vill ha en annan upplevelse av din värld, behöver du skapa en annan upplevelse av dig själv. Det finns inget som är viktigare än att du är medveten. Var medveten om vad du vibrerar. Var medveten om vad du väljer. Var medveten om vilken aspekt av dig själv du använder för att skapa din verklighet, och genom den medvetenheten kommer du alldeles säkert att välja klokt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...