Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 maj 2022

 

Ni Håller Huvudnyckeln till Detta

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att ha så många av er där på Jorden i mänsklig form som svarar på oss och våra budskap på ett positivt sätt. Vi vet att det är lätt att fastna i liv och rörelse i ert dagliga liv där på Jorden, och vi vet också hur mycket ni alla vet att ni har nytta av att komma ihåg att ni har hjälpare i det icke-fysiska som vi själva. Vi påminner er också om alla andra icke-fysiska hjälpare som finns runt er, som stöttar er, ger er allt ni behöver och påminner er om att ni är älskade.

Med all denna kärlek som strömmar ner över er från himlarna blir det lättare för er att komma ihåg vilka och vad ni verkligen är. Ni är varelser av ren, villkorslös kärlek. Ni kommer från Källan, och ni är fortfarande Källan, även om ni ibland glömmer vilka och vad ni verkligen är, och Källan är Kärlek. Nu handlar våra sändningar till er om att påminna er om vilka ni verkligen är så att ni kan gå ut i världen och vara dem ni verkligen är.

Ingenting känns så bra som att älska, och när ni älskar en annan, oavsett om den andra är en person, ett djur, en växt eller någon annan aspekt av Källan, är ni i det ögonblicket ert sanna jag. Ni är sanna mot er själva som kärlek, och därför, genom att ta emot den kärlek ni får från oss och från andra icke-fysiska medvetanden som ständigt skickar den till er, har ni mer att ge. Ni har kärleken som är aktiverad inom er, och från den plats där ni aktiveras, strömmar kärleken som ni är från er in i världen utan ansträngning. Ni behöver inte försöka älska andra när ni är kärlek, när kärleken inom er är så aktiv att ingenting kan stänga av den.

Och bara ni kan stänga av det kärleksflöde som kommer inifrån er. Ni har huvudnyckeln. Om ni bestämmer er för att inte vara kärlek i ett givet ögonblick, är det ni som använder er fria vilja. Det är ni som fattar ett beslut som återigen ger er en känsla av separation från vilka och vad ni verkligen är, och som gör att ni kan spela i det här spelet lite längre, spelet med den tredje och fjärde dimensionella Jordupplevelsen. När ni kommer ihåg vem ni är under hela dagen, är det mer sannolikt att ni sprider kärlek runt omkring er och skapar ett universum av kärlek som ni kan uppleva.

Nu, när ni går igenom er dag, genom att vara den kärlek ni verkligen är, är ni de som aktiverar kärleken i andra. Så det finns en dominoeffekt med vad det än är ni sprider där på jorden. Sprid det ni vill se aktiverat i andra, och de kommer att visa er den reflektionen, och ni kommer att njuta av varandras sällskap, för det som är viktigast med var och en av er kommer att ligga i framkant. Ni kommer att behöva släppa det som inte är den ni verkligen är på vägen, men det kommer att hända på ett eller annat sätt. Gör det medvetet och avsiktligt, och ni kommer att njuta av resten av resan som ni har där på denna fjärde dimensionella version av Jorden. Och så mycket väntar er i den femte dimensionen, så mycket mer av den ni är, och vi är bara glada över att bevittna den resan med er, och vi är så glada över att vara en del av den. Det är det som ger oss mest glädje i att leverera dessa sändningar till er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...