Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 september, 2017

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi hjälper er gärna att och guider er på alla sätt vi kan, och vi är glada att berätta att ni gör ett underbart arbete med att ta emot energin som kommer igenom med dessa transmissioner. Ni har öppnat er själva upp för att ta emot mer, och det är en mycket viktig del av er utvecklingsprocess.

Ni har under åren blivit övertygade av era föräldrar, lärare, myndigheter, och andra auktoritetsfigurer att det är viktigt för er att prestera  och uppnå så mycket som ni kan genom ert handlande. Det är den maskulina energin tagen till det extrema. Att tro att allt som kan och kommer att uppnås görs så genom ert handlande begränsar er oerhört.

Vi vill att ni använder all er kraft, inte bara de påtagliga, inte bara de identifierbara som ni har. Er förmåga att ta emot är mycket nära förbunden med er förmåga att hålla en vibration. Att hålla en vibration och förbli i en plats av förväntande är redskapen som behövs för att ta emot så mycket mer än vad ni kan göra med era fysiska kroppar, men ni får inte lära er detta i skolan. Ni får lära er att i stort sett vara arbetare och kanske ”tänkare”.

Vad er regering fruktar mer än något annat är en lat medborgare som inte är villig att utföra det hårda arbetet som krävs för att hålla gående landet, staden eller staten. Det kommer alltid att finnas plats för handlande på er värld.

När ni handlar med kraften av vibrationer bakom handlandet och med en förmåga att ta emot resultaten av dessa handlingar blir ni mycket mer kraftfulla än om ni bara arbetar hårt så mycket som möjligt. Så vi erbjuder energitransmissioner som ni kan ta emot så att era handlingar blir mer fruktbärande, mer njutbara, och mer i linje med vad ni i själva verket vill göra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat vår kontakt med er.

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...