Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 augusti 2021

 

Mörker i Alla & Uppvaknande i Drömmen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt förälskade i var och en av er där på Jorden, och vi älskar varje aspekt av var och en av er, eftersom vi förstår att ni tog på er en viss mängd mörker för att kunna inkarnera i den densiteten, i denna Jords existensplan. Alla som någonsin har levt har haft en viss mängd mörker i sig, och väldigt få har kunnat sluta fred med det. De flesta fruktar det, skäms över det eller förnekar själva dess existens. Det är okej att vara den ni är; det är helt normalt och naturligt att ha mycket mörka tankar och till och med mörka begär, eftersom ni är människa och ni är där för att få den mänskliga upplevelsen.

Kom ihåg att inget av det är representativt för vem ni egentligen är, men istället är det den verkliga illusionen men en illusion som ni bestämde er för att spela i och bråka med, eftersom ni ville utforska alla aspekter av Källan. Och upplevelsen på Jorden, som människa, är en del av det. Ja, det finns ännu fler anledningar än så till varför ni kom till jorden för att få en inkarnation eller tio, eller hundra eller tusen, men det kommer alltid att handla om att känna er själva som Källa i slutet av dagen.

Ni måste kunna acceptera denna dröm om Källan som den är för att bli klar i den. Om du står emot drömmen, så är ni fortfarande i drömmen och omedveten om att ni drömmer. Och så betyder det att sluta fred med mörkret i andra, liksom mörkret i er själva. Kom ihåg att på en viss nivå är ni precis som oss och älskar varenda varelse, precis som de är och vet att ni alla spelar ett spel. Och det är ett spel som ni alla gick med på att spela med varandra. Mörker är illusionen; det är inte sanningen. Och när ni kommer ihåg det kan ni navigera runt det, med glädje och behålla kärleken i era hjärtan som är nödvändigt för att ni ska stiga upp.

Varje gång ni inte är i tillståndet av kärlek, låtsas ni vara något ni inte är. Ni vill att kärleken ska vara grunden för allt ni gör, tänker och säger, och ni kan göra det avtalet med er själva just nu. Vi rekommenderar att ni gör det, för det är dags för er att vara som ni verkligen är och bjuda in andra att gå med er på den festen. Och när ni visar att ni kan hålla den kärleksvibrationen i er själva, kommer andra att vara nyfikna på hur ni gjorde det.

Det är då ni verkligen kommer att gå in i rollen som ledare och lärare där på Jorden, för det är då eleverna är redo. Och om ni tar emot denna överföring på något sätt kommer ni alla att ha studenter någon gång som kommer att se upp till er som Mästare, och ovillkorlig kärlek är vad ni är där för att bemästra. Det är mycket svårare att göra där ni är, och därför älskar vi er inte bara, utan vi respekterar er också.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...