Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 april, 2023

 

Simuleringsteori och vad du känner om det ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har kommit tillsammans med många andra varelser och kollektiv vid denna tidpunkt för att lägga strategier för hur vi bäst kan hjälpa mänskligheten härnäst. Vi märker trenderna där på planeten Jorden, och vi vet att fler och fler människor får informationen att inget av detta är verkligt, att allt du upplever är en illusion, en simulering. Och även om det kan ge stor tröst för en person som en gång trodde att de var ansvariga för att fixa en trasig planet, finns det andra för vilka denna information inte är så önskad och inte så användbar.

Låt oss hjälpa er hjälpa er själva just nu, när vi fortsätter att överväga vilka energier vi ska skicka till er härnäst för att hjälpa er med en del av förtvivlan som har känts kring simuleringsteori. Du har din serie av filmer med titeln ”The Matrix”, och i de filmerna måste det finnas en skurk, eller skurkar, för att ge huvudpersonerna något att kämpa mot. Och så, många människor tog det som var sant från den filmen och använde det för att tro att något utanför dem är skurken i deras berättelse. Du är inte där på jorden för att mata artificiell intelligens, eller någon annan livsform. Det är ni som skapar simuleringarna, för det finns inte bara en, och det är ni som drar nytta av varje liten del av era skapelser.

Så snälla släpp den idén just nu som säger att någon annan bestämmer vad du upplever härnäst. Det finns bara du och det finns bara Källan, och allt annat är din skapelse för att ge dig en möjlighet att få upplevelser som hjälper dig att växa, och detta är sant för alla andra i din illusoriska verklighet. Betyder det nu att ingenting spelar någon roll och att ingenting är verkligt? Det gör det inte. Dina känslor spelar roll, och din upplevelse av dina känslor är verklig. Dina tankar spelar roll. Dina tankar skapar, och du får bestämma vad du skapar härnäst för dig själv och för andra. Det är meningen att du ska använda dina krafter effektivt.

Om all denna kunskap inte får dig att dra slutsatsen att du kan skapa vilken simulering du vill skapa, då tjänar den inte dig och du behöver inte lägga din uppmärksamhet på den. Allt är, och du får uppleva vilka aspekter av Allt-Det-Är du verkligen vill uppleva. Nu vill vi också att du ska inse att du verkligen är din själ. Din själ är inte marionettmästaren heller. Det är du som bestämmer dig för att du ville födas in i en verklighet där du skulle ha vissa brister och bestämda utmaningar och saker som du visste skulle vara traumatiska för dig att uppleva, eftersom du gillar en utmaning. Så när du, i den här fysiska kroppen som du låtsas vara det riktiga du, bestämmer dig för att du inte gillar en utmaning, då ja, du är inte i linje med ditt sanna jag.

Och det är utmanande att skapa de upplevelser du vill ha, men det är också roligt, men det tar också mer av dig upp och in i din själ, din kropp som skapas av din själ. Ni sammankallar mer av Källenergin, och ni får leva som den där skapelsen som är en sammanslagning av det fysiska och det icke-fysiska. Och den kreativa kraften som du har är rolig när den används. När det är fruktat, när det undertrycks, när det ignoreras, det är då du slutar njuta av din skapelse, och det är då du skakar näven mot himlen och säger till alla som lyssnar att du bara vill ta dig ur illusionen. Så spela spelet och ha kul med det, för du bestämde dig för att det här var spelet du ville spela någon gång, och du kan fortsätta att bestämma det och anpassa dig till sanningen om vem du verkligen är, och du kan leva lyckliga liv av samskapande.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *