Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni 2020

 

Hur Mänskligheten svarar på Juni Energierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt responsen som ni alla har haft på förstärkningen av juni energierna som är avsedda att stabilisera er där på planeten Jorden. Vi vet att oavsett hur försiktiga vi är och oavsett hur exakta vi är med våra kalibreringar kommer olika människor att reagera på sina egna unika sätt på de energier som vi tillhandahåller. Plejadierna, Sirianerna, Andromedanerna och alla andra varelser runt i galaxen vet att detta också är sant. Och så gör vi det bästa vi kan, men vi kan inte kontrollera allt och vi vill inte heller.

Er Sol och Jorden under er vet att detta också är sant. Vi gör alla det bästa vi kan för att ge er de energier som vi tror kommer att vara de mest effektiva för att hjälpa er att utvecklas och bli de femte dimensionella varelser som ni är avsedd att bli. Vad vi har lagt märke till är att det har ökat antalet uppvaknade människor, en topp, om ni vill. Och vår definition av “vaken” är att dessa individer nu inser att de är oändliga och eviga varelser av ovillkorlig kärlek. Det har varit den positiva effekten.

Ett annat gensvar som människor har haft på dessa inkommande energier är att många har beslutat att det är bäst att spendera mer av sin tid inomhus, och andra har valt att gå inom sig själva för att verkligen dra nytta av vad dessa energier levererar till era fält. Nu är det inte alla som inser att detta är fallet. Vissa tror att de håller sig inne för att hålla sig säkra från viruset. Andra tror att de går inom eftersom det är vad mänskligheten behöver av dem just nu, och det är korrekt, men det är också vad de behöver just nu.

Och det andra svaret som vi har sett i många människor är att de helt enkelt inte kan hålla inne vad de känner eller vad de tror längre. Många individer låter er veta exakt vad de tycker och hur de känner, och många människor blir triggade just nu. Men kom ihåg att för att stabilisera er själva måste ni rena det som har en lägre vibrationsfrekvens. Det måste komma ut. Ni måste släppa det som inte längre tjänar er och tynger er, och det är vad många gör just nu.

Och så, vår utvärderingsrapport för mänskligheten är att ni alla gör och får exakt det ni behöver för att gå framåt, vara suveräna, att vara säkra och älska varandra villkorslöst. Detta är den femte-dimensionella nya Jorden som ni alla har skapat materialiserad, framfödd ur livmodern, och medan det har varit en rörig födelseprocess, kommer ni alla att älska det ni har skapat så mycket.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...