Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juli, 2020

 

Er Evolution Innebär Inte Besegra Kabal ∞ 9D Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton, 19 juli, 2020

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi kan känna att mänskligheten gör just nu, och vi vet att mycket av de framsteg ni gör beror på hoppet, övertygelsen, den tro ni har på sanningen att mänskligheten utvecklas och expanderar för att alla ska bli sina fem-dimensionella själv. En del av er är som vi intonade på det mänskliga kollektiva medvetandet, och ni kan känna rörelsen framåt tillsammans med oss. Andra letar utanför sig själva för bevis på en evolution av medvetenheten hos mänskligheten, och de känner sig hopplösa. De känner sig ledsna eftersom det som inte går bra för det förstärks av dem.

Och så finns det människor som fäster allt sitt hopp på saker som förmodas hända bakom kulisserna, allianser som enligt uppgift besegrar kabal-grupperna. Det finns mycket av sådant, och vi vet att ni förstår att en del av de människor som rapporterar dessa berättelser gör det utan några bevis eller fakta. Och därför föreslår vi att ni blir en del av gruppen människor som inte tittar på media eller konspirationsteorierna, utan snarare söker inom sig själva efter den känsla av utvidgning av medvetande som är mänsklighetens uppgift just nu.

Vi råder er att bli en del av de mänskliga varelser som litar på sin intuition, sina sinnen, sin visdom framför allt. Och när ni samstämmer in er på vad ni kan känna när det gäller evolutionen av det mänskliga kollektiva medvetandet blir ni inte besvikna. Ni tar alla de nuvarande omständigheterna i er värld som en möjlighet att samskapa en bättre fjärdedimensionell Jord och att samskapa en bättre upplevelse av att skifta till den fem-dimensionella Jorden.

Ni är de som leder med exempel för resten av mänskligheten, och ni gör det genom att ta er tid att gå inom och känna in det vi känner när vi tonar in oss på det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni gör det. Ni kommer dit, och ni behöver inte förlita er på någon som i hemlighet arbetar för att besegra ”skurkarna.”

Ni är alla tillräckligt vakna för att inse att vägen till den femte dimensionen innebär förlåtelse, medkänsla och ovillkorlig kärlek, inte fiendernas nederlag, inte fördömelse eller dom. Och vi vet att tillräckligt många av er har vaknat till den sanningen för att kunna bära mänskligheten in i den femte dimensionen med lätthet, med nåd, med stor glädje och med så mycket mer koppling till varelser i andra sfärer, som oss själva.

Vi är här, alltid, och vi inbjuder er att tona in er till vår vibration så att ni kan känna vad vi känner, och behålla det ljuset av hopp, av tro och i slutändan av kunskap att ni uppstiger och att allt som händer nu på Jorden är för närvarande en del av det. Vi vet att detta är sant, och vi inbjuder er att förena er med oss att leva denna sanning.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...