Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 maj 2020

Det Arkturiska Rådet, 20 maj 2020

Via Daniel Scranton

Få Tillgång till Ny Information, Nedladdningar och Idéer

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket förtjusta över att bevittna hur ni alla har fått tillgång till en mängd information och nedladdningar som har kommit till er från era högre sinnen, era guider och andra varelser från högre dimensioner. Ni har fått helande energier, men ni har också fått mallarna, strukturerna som visar hur ert nya samhälle kommer att byggas upp. Och allt som krävs är att några få av er kan ta emot och omvandla de energetiska nedladdningarna till idéer, för att en ordentlig förvandling ska kunna ske på Jorden.

Ni är förändringarna, vägvisarna och ljusarbetarna som kan visualisera ett samhälle där alla har tillräckligt, behandlas rättvist och där det är fred över hela planeten. Ni måste vara de som kommer att ta dessa nya idéer, det här nya paradigmet, till resten av kollektivet.

Nu är det inte rätt tid att peka finger på vem som är ansvarig för vad och vem som gör vad bakom kulisserna. Nu är det i stället dags att öppna era händer, era handflator, era kronchakran, för det finns så mycket att ta emot från de högre världarna, som kommer att hjälpa er att skapa det samhälle som ni alltid har önskat vara en del av.

Och alla ni som har empati och medkänsla i era hjärtan, är mer än kvalificerade att bygga upp strukturerna, systemen och paradigmerna för den verklighet som ni vill leva i, och som ni vill ta alla andra med er till. När ni verkligen förstår det, och när ni släpper känslan av att ni inte duger, kan ni leda mänskligheten in i den nya tidsåldern, den nya medvetenheten och den tid ni alla har väntat på.

Vi kommer att vara här för att stödja er, heja på er och ge er vadhelst ni behöver för att bli den kraft att räkna med, som ni som det uppvaknade kollektivet verkligen är. Ni har vad som krävs, och nu är det dags. Vi är inte de enda som tror på er, och vi är inte de enda som är upphetsade över att se vad ni kommer att skapa.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över kontakten med er alla.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...