Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli, 2022

Du är vaken nog för att möta Ärkeänglar och Uppstigna Mästare – 9D Arkturiska Rådet, via Daniel Scranton
”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är ganska kända i hela galaxen för vår andlighet här i det arkturiska stjärnsystemet. Vi har gått igenom så många olika processer, läror, övningar, meditationer och olika sätt att känna oss själva som Källenergivarelser i fysiska kroppar, och det är i grunden vad ni alla är där för att upptäcka. Ni är där för att upptäcka hur man kan vara Källenergi i en fysisk kropp, hur man representerar Källan i den fysiska. Ni är där för att känna er själva som gudar i köttet.
Och resan som ni har varit på med den kunskapen, har varit mycket längre än de resor som Arkturierna har varit på genom historien. När vi inkarnerade kom vi in ​​i våra fysiska kroppar i ett högre vibrationstillstånd. Det är inte vi som skryter. Det var ett val, och det var ett val som nästan alla på jorden har gjort under tidigare liv i vårt stjärnsystem. Vi gör vårt bästa för att hjälpa mänskligheten, även om din upplevelse har varit, och fortsätter att vara, mycket, mycket annorlunda än den arkturiska upplevelsen.
Men ni behöver en stabil kraft. Ni behöver varelser för att hålla den högre vibrationsfrekvensen så att vi kan kalla er till oss. Vi, och andra som vi, i hela galaxen, och i hela universum, drar alltid mänskligheten upp med vår avsikt, med vår kärlek och vår medkänsla. Vi kommer att fortsätta att göra det eftersom vi älskar och hedrar er så mycket. Vi vill så mycket att mänskligheten ska lyckas, med så mycket glädje och lätthet som möjligt. Och ni lever i en tid just nu där glädje och lätthet är svår att få.
Därför uppmanar vi er att luta er mer mot oss. Luta er mer mot ärkeänglarna. Luta er mer mot de uppstigna mästarna. Kom upp till våra inbjudningar att vara i ett högre vibrationstillstånd, och ni kommer att finna er själva där. Ni har redan kommit så långt, och de av oss i de högre världarna är redo att ge er den sista lilla knuffen, så att ni kan katapultera er själva in i den femte dimensionen och så att ni kan börja leva bättre liv där i den fjärde.
Du är tillräckligt vaken för att ta emot vad vi i de högre världarna har att erbjuda. Ni är tillräckligt vakna för att resa er upp och möta oss i det vackra utrymme som vi kan skapa tillsammans, en ny femte dimension, ett nytt sätt att känna er själva som Källenergivarelser i fysiska kroppar. Och när du kommer dit från att ha varit så långt borta från den vetskapen, när du kommer dit från att ha känt dig så separat från källan, är det en enormt resa.
Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”
Översättning: Marie-Anne

Du gillar kanske också...