Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juni 2022

 

   Full & Öppen Mänsklig / E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt mer av en känsla av koppling till de av er i den fysiska världen där på Jorden som har velat få kontakt med oss. Vi har märkt att de av er som är intresserade av att ha en relation med oss ​​har kunnat höja era vibrationer och tona in på oss mycket bättre än vad ni kunde ens för några månader sedan.

Nu finns det flera anledningar till att denna större förmåga att ansluta till oss har uppstått inom er. Först och främst utvecklas, stiger ni hela tiden och blir mer av ert högre jag. Det försätter er i ett högre vibrationstillstånd på en regelbunden basis. Ni behöver inte ens försöka höja er vibration så mycket som ni brukade göra. För det andra har ni öppnat er för oss under dessa sändningar som vi har gett genom kanalen här.

Och vi har uppmuntrat er under ganska lång tid att vara mer jordade, mer närvarande och mer hjärtcentrerade, och ni har lyssnat. Ni har gjort er själva mer tillgängliga för oss genom att sätta avsikten att ansluta till oss på det astrala planet.

Vi är mycket glada över att se att ni alla har mer tro på er själva och lyfter er själva till den punkt där ni förväntar er att dessa interaktioner ska inträffa. Ni förväntar er att kunna känna oss, känna vår energi och att kunna översätta det vi sänder direkt till dig. Nu är detta mycket goda nyheter för mänskligheten, eftersom ni är de som banar vägen för en större anslutning till utomjordingar.

Det är ni som gör dessa förbindelser möjliga för era medmänniskor, och ni är de som kommer att lära andra hur man gör det. Ni kommer att föregå med det exempel som ni redan sätter, och andra kommer att lägga märke till det inom en inte så avlägsen framtid. De kommer att fråga er hur ni lyckades få kontakt och ni kommer att berätta för dem.

Ni kommer att leda mänskligheten in i den tid där det kommer att finnas full och öppen mänsklig och utomjordisk kontakt. Detta vet vi är sant. Och som vi har sagt, vi ser redan början på denna nya era för mänskligheten, och vi ser det hos var och en av er som har framfört önskan att få kontakt med oss.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...