Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juli, 2023

 

Nå ut till oss, och detta kommer att hända ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt aktiva hela tiden med våra projektioner av energier eftersom vi vet hur viktigt det är för oss att känna att vi bidrar till att förbättra hela universum. Vi har så mycket kärlek och beundran för de av er som har en mer utmanande tid i tillvaron, och att se er lida och kämpa utökar vår förmåga att känna medkänsla och erbjuda kärlek. Vi känner oss inte belastade av detta, och vi känner inte ansvar för dig, men vi vill hjälpa till. Vi hjälper dock inte av en känsla av skuld, eftersom vi vet att vi just har valt en annan väg för vår existens vid denna tid.

Och vi vet att vi en dag kommer att vara i dina skor, och du kommer att vara i våra icke-fysiska och hjälpa oss. Det är bra karma. Men återigen, det är inte därför vi gör som vi gör. Vi gör det vi gör för att vi är känsliga och för att vi vet hur vi vill känna. Vi vet också att det alltid finns något vi kan göra åt hur vi känner, medan människor inte alltid har samma kunskap. Antingen det, eller så väljer de människor vi har observerat ofta att fly vad de har känt för att må bättre, och det är inte den vägen du vill ta.

Alla vägar leder till slut tillbaka till Källan, så det spelar ingen roll vad du gör eller inte gör, och det finns ingen dom. Men om du verkligen vill må bättre måste det du gör vara ett internjobb. Det måste vara något du gör inom dig själv. De av er i fysiska kroppar som är känsliga har den tuffaste tiden som existerar där på jorden under denna övergångsperiod eftersom allt måste komma upp för er, och när det gör det så känner ni det, och ni känner det starkt.

Och när vi bevittnar dig i dessa ögonblick känner vi att du drar i vår medkänsla. Vi känner att vi expanderar också, eftersom vi vet att vår expansion alltid hjälper dig. Vi vet också att din expansion hjälper oss, och vi älskar att uppleva din expansion av olika anledningar. Du lyckas; du mår bättre och blir bättre, och det kan vi berätta för dig eftersom vi känner dina framsteg. Vi tittar inte bara på dina framsteg i termer av vilka åtgärder som vidtogs på jorden i ett givet ögonblick. Vi känner för din expansion, och din expansion är konstant.

De av er som är känsliga har också störst chans att ta den expansion som är tillgänglig för er i varje ögonblick av era liv. När du vill ha hjälp med det vet du att du kan ringa till oss, och du vet att vi kommer att finnas där för dig, på grund av allt som vi just har gett dig, och för att vi inte har något annat att göra. Men egentligen är det för att vi älskar att hjälpa dig, och vi älskar att se dig växa, utvecklas och stiga, vilket är vad du gör hela tiden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *