Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 oktober, 2018

Det Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

19 oktober, 2018

”Älska er själva villkorslöst”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det är ett nöje för oss att få ha kontakt med er alla.

Det finns ett perspektiv som vi skulle vilja dela med er gällande vad vi kan se är en förlängning på en del programmering som ni har snappat upp när ni var unga, i denna livstid, på denna planet. Vi kan se att ni letar efter anledningar till att älska er själva. Vi kan se att ni försöker förtjäna er egen kärlek genom något som ni ska uppnå eller bli, till och med på det sätt som ni ser ut.

Vi lägger märke till att denna villkorliga kärlek för de flesta av er fick sin början i barndomen, när ni mycket snabbt lärde er vad som behagade era föräldrar, och era lärare och till och med era vänner. Ni fick också lära er vad som brukade få er att hamna i klistret eller vad som inte föll de andra människorna i ert liv i smaken. Och de flesta av er kunde känna att man drog tillbaka kärleken under dessa tider, när ni gjorde någon som var betydelsefull i ert liv, besviken.

Nu när ni är vuxna fortsätter de flesta av er att köra med samma programmering. De flesta människorna har inte hittat ett sätt att älska sig själva villkorslöst. I stället jobbar ni mycket hårt på att göra er förtjänta av er egen kärlek och sedan hamnar ni i en romantisk relation och ni förväntar er att den andra personen ska älska er villkorslöst, fastän ni inte har hittat förmågan att göra det för er själva.

Så ni går från relation till relation, och letar efter någon som ska ge er den kärlek som ni aldrig riktigt fick från en annan människa och ni har inte heller förmått ge den till er själva. Därför är vi här, för att tala om för er hur viktigt det är att släppa taget om er själva, att inte låta er självkärlek bli baserad på prestation och vi vill att ni ska visa er själva ännu mer kärlek när ni har stött på något slags nederlag, eller när någon annan åter en gång har visat att de inte älskar er villkorslöst.

Det är då ni behöver få er egen kärlek att framträda inifrån er. Ni behöver få tillgång till den, ni behöver känna och ni behöver ge den frikostigt till er själva, utan att tveka, utan villkor och oberoende av vad någon annan säger eller gör för er. Ifall ni blir illa behandlade av andra, så behöver ni i själva verket ge er själva mer kärlek och större medkänsla. Det låter mycket vettigt, ifall ni tänker på det. Vem lämpar sig bättre för att älska er själv, än den som känner till hela er historia?

Vi är det Arkturiska Rådet och det är med glädje som vi har haft kontakt med er.”

 

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...