Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2021

 

Februari Energierna Kommer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla kan hantera de energier som finns över er just nu. Vi och andra som oss vill se hur mycket ni kan absorbera, hur mycket ni kan samskapa och hur mycket ni kan göra tillgängligt för era medmänniskor genom att jorda energierna i Moder Jord. Vi håller ständigt koll på era förmågor när det gäller nya och högre frekventa energier, och vi är särskilt intresserade av vad ni kan göra med dem.

Ni ges möjlighet efter möjlighet att samskapa något nytt, något bättre där på jorden för er själva och alla andra, och för att göra det måste ni kunna hantera dessa högre frekventa energier. Ni måste ta hand om er själva så att ni kan hantera dem, och det innebär att man utvecklar några bra vanor, några bra metoder. Ni behöver vara jordade, hydratiserade och närvarande i ögonblicket. Ni behöver andas medvetet, meditera och vila upp er för nästa tillströmning av högre frekventa energier.

Ni vill se er själva som de kanaler som ni verkligen är, och om ni hade en uppfinning som handlade om att ta emot och jorda energi, och den enheten krävde ett visst underhåll för att fungera ordentligt och optimalt, skulle ni förse enheten med nödvändigt underhåll. Det är vad vi ber er göra med era kroppar, sinnen och till och med era känslor. Om ni inte stannar och bearbetar negativa känslor när ni behöver, kommer de att förstöra systemet, vilket gör det svårare för de högre frekventa energierna att strömma till er och genom er.

Egenvård är mycket viktigt just nu, för energierna kommer inte för att sammanjämka er eller för att förminska er, och det blir svårare att ignorera de dåliga vanor ni har utvecklat. Vi berättar detta för att vi älskar er; vi berättar detta för att vi vill se att ni har en lättare tid där, inte för att vi vill skälla på er eller skämma ut er för att ta ni ska bättre hand om er själva. Vi berättar bara vad vi bevittnar när vi tonar in. Vi känner att de som tar väl hand om sig själva hanterar energierna ganska bra och vi känner dem som inte kämpar.

Alla kommer att ha sina ögonblick, sina uppstigningssymtom och sina kamper, men ni kan minimera dem alla genom att ta hand om er själva på alla tänkbara sätt, och det kan innebära att man gör mindre, sätter åt sidan vissa mål som ni har satt upp för er. Det kan betyda att ni måste backa tillbaka från ett projekt eller till och med en person som drar er ner. Men vet att allt händer i gudomlig perfekt timing för er och alla andra. Det är ingen sprint till mållinjen, utan snarare ett långsamt flanerande, där ni får njuta av varje steg på denna resa som ni är på i er uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...