Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december 2020

 

Ett Enhetligt Kollektiv av Högre Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat påskynda processen att till er leverera de energier som hjälper er att omvandla och känna er alla som ett enhetligt kollektiv av Högre Jag. Detta är det yttersta målet för mänskligheten, och det är sant även om de flesta människor inte inser att detta är något som de skulle vilja hända. De energier som vi tar fram i snabbare och snabbare takt nu finns där för att påminna er om att alla utanför er är en reflektion av er själva och att det finns något att vinna på era erfarenheter med dem.

Ni behöver inte ändra någon eller eliminera någon från ert liv för att kunna leva lyckliga. Ni måste fråga er själv hur ni kan älska den aspekt av er själva som den andra personen representerar. Det är så ni kommer att bli ett enhetligt kollektiv av Högre Jag. Det är så ni kommer att dra nytta av alla miljarder andra människor som finns runt er, triggar er, trycker på era knappar och tror på berättelser som gör er upprörda.

Ni måste göra mer än att samexistera med och tolerera era medmänniskor; ni måste se dem som ni, kanske inte ni under denna livstid, men ni någon gång i en av era inkarnationer. Och om ni blir triggade av någon, har ni något olöst trauma som de hjälper er att lösa. Så snälla låt dem göra det. Och även när ni ser några andra människor som berättar att ’Dessa människor här har behov av att vara annorlunda, eller måste elimineras eller fängslas’, ge inte uppmärksamhet till dessa människor och deras retorik. Fortsätt inte att falla för separationen.

Ni är inte där för att ta reda på vem de dåliga egentligen är så att de kan stoppas. Den som ägnar sig åt tankar, ord och handlingar som inte kan hålla jämna steg med dessa energier kommer att ha mycket svårt. Och därför behöver ni inte vänta på att de arresteras och låses in, exponerade för vem de verkligen är, för att dra nytta av förekomsten av mörka tankar, mörka ord och mörka handlingar.

Om ni inte kan erkänna att det finns mörker i er, har ni mer arbete att göra med er själva. För om ni inte kan erkänna att något finns där, kan ni inte omfamna det och gå förbi det. Och det kommer att fortsätta att driva er att leta efter de dåliga – där ute. Vi har sett detta hända i andra världar och till och med i andra dimensioner; det fungerar inte. Vi har också sett den plan som vi just lagt ut för er fungera varje gång. Det är därför vi kan säga vad vi säger med sådan övertygelse genom denna kanal här.

Vi vet vad som fungerar. Vi vet vad som kommer att föra er till ett femte-dimensionellt frekvensområde, och vi vet att ni har uppgiften att älska det älskliga och förlåta det oförlåtliga. Ni kan och kommer att bli ert Högre Jag och se varje medlem i ert mänskliga kollektiv som en värdefull aspekt av Källan som spelar deras roll perfekt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...