Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 augusti 2019

 

Underlätta Er Väg in i Femte Dimensionen Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket intresserade av den väg som ni alla väljer för era uppstigningsupplevelser. Varje enskild individ, på Jorden och i hela universum, kommer att ha sin egen unika upplevelse av uppstigning och ni väljer alla era egna vägar. Därför föreslår vi att ni är uppmärksamma på vilken väg ni väljer.

Många individer på jorden tror att det måste finnas någon sorts stor, katastrofartad händelse som kommer innan skiftet är avslutat. Andra tror att rymdskepp kommer och tar de som stiger upp, till en annan jord. En del människor tror att det måste vara vissa händelser som måste äga rum innan skiftet kan inträffa, såsom: fullständigt avslöjande.

Vi är här för att rekommendera er att ni väljer vägen av lätthet och glädje för att bli ert högre jag. Om ni ser på den femte dimensionen som en plats ni ska till, ja då kanske ni behöver ett slags fordon för att ta er dit, men det handlar inte riktigt om det. Att underlätta er väg in i den femte dimensionella versionen av er betyder att ni älskar alla aspekter av er själva. Det betyder att ni omfamnar alla delar av er. Det betyder att ni förlåter er själva och naturligtvis betyder det att ni kan hålla medkänsla i era hjärtan för er själva och andra, även de som gör alla de korrupta gärningarna.

Låt varje dag ta er in i en ny självupplevelse genom att leta efter möjligheter där ni kan vara lite mer kärleksfulla och skonsamma mot er själva. Leta efter sätt att minska mängden lägre vibrationsenergi som ni håller fast vid. Leta efter sätt att lugna er själva och leta definitivt efter sätt att känna alla dessa obehagliga känslor, för när ni gör det, oskadliggör ni dem.

En negativ känsla har ingen makt över er när ni omfamnar den. Den har massor av makt över er när ni förnekar dess existens, när ni försöker täcka över den eller trycka ner det. Vet vad er typiska respons är när ni upplever en av de negativa känslorna och trycker ner dem. Påminn er själva om att när ni blir provocerade tenderar ni att äta eller ha sex eller spela eller vad det än är ni tenderar att göra.

Nu finns det vissa saker ni kan göra för att underlätta er väg till den femte dimensionella versionen av er själva som är hälsosam. Om ni triggas känslomässigt och går en promenad eller går ut i naturen och ni får det högre vibrationsstödet, är det ett hälsosamt sätt att hantera något som är mycket obehagligt för er. Det ni ser på TV och i era filmer är hur karaktärer brukar hantera dessa obehagliga känslor. De kommer att dricka. De kommer att slåss. De kommer att hitta något sätt att kasta sig in i sitt arbete så att de inte behöver känna något obehagligt.

Dessa karaktärer, som naturligtvis är baserade på riktiga människor, kommer att få de mer utmanande upplevelserna av att skifta. När det mänskliga kollektiva medvetandet är redo för att skiftet ska slutföras, det är när det kommer att hända. Det datumet tenderar att röra sig, beroende på vilken tidslinje ni är på. Fortsätt bara att sätta er på den bästa känslans tidslinje och vet att ni inbjuder andra att göra det när ni gör det valet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...