Matthews Meddelande via Suzy Ward, 2 december 2020

 

Matthews Meddelande via Suzy Ward        2 december 2020

 

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. Hur mycket denna helg med heliga dagar skiljer sig från tidigare år dominerar tankar och känslor runt om i er värld.

I stället för traditionella högtider och festligheter med familj och vänner sörjer många sina nära och kära som de nekades ta farväl till och att de var tvungna att avstå från deltagande i heliga tjänster. Vi känner också sorg över att ert år 2020 slutar med den allvarliga anmärkningen.

Kära ni, ni kan hålla i ljus den här årstidens anda som firar kärleken, godheten i ert liv och världen och delande med dem som är i nöd. När ni agerar på de känslor som lyfter upp er och alla som er omtänksamhet berör, kan ni återbesöka glada helgdagar i minnet. Om älskade personer inte längre är med dig kan du känna dig glad för dem – de lever i en underbar värld av fantastisk aktivitet och mångfald.

Jordens potentiella energifält återspeglar också samhällets andra primära tankar, känslor och handlingar. De har framför allt att göra med covid; sedan oroligheter i ökande antal länder och USA: s presidentval. För att ta itu med dessa situationer börjar vi med läsarens frågor som ligger i tankarna hos alla som vet vad som ligger bakom “pandemin”.

”Borde ljusarbetare inte bära mask offentligt och vägra testas för COVID-19 för att sprida medvetenheten om sanningen om den? Varför stiger antalet fall? Vad kan vi göra om vaccinationer blir obligatoriska när ett vaccin är tillgängligt?” Om masker krävs av arbetsgivare eller för inträde i offentliga byggnader, skulle vi aldrig föreslå att ni åsamkar er en besvärlig situation genom att bryta mot den förordningen. Men så ofta ni kan, sänk masken och andas naturligt.

Om inte ditt arbete kräver att du testas, om du undviker detta, utesluter du möjligheten att hamna i karantän när du inte har sjukdomen. Det är inte så att fallen av covid växer till rekordantal; det är statistiken som gör det. Tester är en del av det massiva bedrägeriet. Vissa är gjorda för att endast registrera positivt, andra är utformade för att upptäcka de virus som orsakar förkylning och ”standard”-influensa, och alla dessa positiva utslag förklaras med covid-19. Statistiken inkluderar också de allvarligt sjuka vars dödsfall påstås orsakas av ”komplikationer på grund av covid”.

Det finns faktiskt fall, och masker är stora bidragare. De förhindrar normal andningsfunktion, vilket äventyrar immunförsvaret och skapar känslighet för olika typer av sjukdomar. Om personer med försvagat immunförsvar tillbringar tid med någon som har covid, kan de dra på sig det.

Illuminati räknar inte med smittan enbart för att hålla sin “pandemi” igång. Deras medias obevekliga täckning, inklusive spikande av antal fall och uppmaning av “myndigheter” att bära masker och anpassa sig till social distansering, är ett fler-eggat svärd. Energin av tankar och känslor om covid ökar dess energimassa och därmed fortsätter sjukdomen.

Allt fler fall runt om i världen väcker rädsla bland befolkningen som inte vet att statistiken är väsentligen uppblåst. Rädslans energi försvagar kroppens naturliga immunitet och ökar sårbarheten för alla sjukdomar. Och av mest betydelse för de mörka bakom denna plåga är att den rädsloenergi som de genererar tillhandahåller den “mat” de behöver för att överleva.

De höga ljusvibrationerna som du strålar ut hjälper till att motverka rädslans låga vibrationer. Och när befolkningen fokuserar på att återfå kontrollen över sina liv och försörjning kommer upptagenheten av covid att avta och dess energi kommer att avta tills den inte längre existerar.

Många företag som forcerar utvecklingen av vacciner är en annan del av bedrägeriet. Vacciner som är tillräckligt potenta för att döda människor som har hälsoproblem förbereddes innan viruset släpptes för ett år sedan, och planen att orsaka denna “pandemi” startade för tio år sedan.

Förutom att vara långsiktiga planerare kan Illuminati vara tydliga med vad de gör för de tror att en rädd, eftergivlig allmänhet inte kommer att märka det. Till exempel namnet på deras senaste sjukdom, covid-19: cov — intyg om vaccination — id — identifiering, och det betyder att du identifierar dig med hjälp av ett programmerat nano-chip i injektionslösningen — 19 eftersom det är den 19: e av koronavirusstammen .

Vi ser inte att vaccinationer blir allmänt obligatoriska. Det talas om att först vaccinera vårdpersonal och andra vars arbete är viktigt, men om det händer beror på hur snart sanningen om ”pandemin” avslöjas och den enkla behandlingen för covid, som nu förbjuds av Illuminati som kontrollerar det medicinska etablissemanget, tas i bruk.

Detta kommer, men vi vill lindra era sinnen nu. Forskare inom utomjordiska specialstyrkor minskade vaccinets toxicitet och raderade chipsens spårningsprogram som var avsett att spela in allt du gör, var du än är, och så småningom kontrollera vad du gör och vart du går.

Spridningen av covid kan vara en faktor eftersom fler länders medborgare gör uppror mot sina regeringar, men roten till utbrett missnöje är skenande korruption, stöld av nationella statskatter, massfattigdom, förtryck av medborgerliga rättigheter och orättvisa rättssystem.

Upprorsmakarnas väg kommer att vända detta och med det, men stegvis, kommer uppror i alla länder att leda till positiva förändringar i alla aspekter av livet. Att leva fritt och glatt med robust hälsa och överflöd är framtiden för Jordens civilisation.

Otaliga energistreamers virvlar runt de nationella situationerna och ”pandemin”, men de streamers som hör till presidentvalet i USA är de häftigaste inom potentialfältet.

Trots förnekelser av bedrägeri i omröstningsprocesserna finns det bevis för motsatsen. Bedrägeri är inte nytt i det landets valrörelser – eller i andra länders – och när sanningen om förra månadens val kommer fram – och det kan inte dröja längre innan det gör det – kommer det att skaka landet i sin kärna och relaterade åtgärder kommer att spänna över världen.

Ingenting i era historieböcker indikerar att sedan kolonierna vunnit självständighet från britterna har USA, som är betecknat som en demokrati men faktiskt är ett företag, drivits av Illuminati inom och utanför regeringen. De agerar från den basen och andra, de har utnyttjat sin makt över hela världen.

Det inkluderar den globala ekonomin, som delvis mäts av aktiemarknaderna som bara är rök och speglar från otaliga datortransaktioner utan någon monetär grund. “Spel på marknaden”, valutahandel, Illuminati-ägande av Federal Reserve System, tryckning av pengar ur luften, omotiverade räntor på kreditkort, skattehål och skalföretag har gjort det möjligt för miljonärer och miljardärer att fortsätta växa på bekostnad av det växande antalet hemlösa, hungriga och fattiga och en allvarligt skadad, förorenad planet.

Att avsluta den orättvisa och ohållbara situationen är anledningen till att själar utanför planeten, ledda av St. Germain, arbetade med visionärer på Jorden för att utforma NESARA, nu kallad GESARA. Även om det är amerikansk lagstiftning är det grunden för transformation av världen, och när sanningen om det amerikanska valet avslöjas kan det på allvar bli möjligt att anta dess bestämmelser.

Allt som händer offentligt och bakom kulisserna kommer att initiera omfattande, desperat behövda förändringar. Det kommer att finnas tillfälligt motstånd och förvirring, men ingenting kan avstyra Jordens inriktning mot härligheterna i hennes Guldålder i dess fulla omfattning.

“Matthew säger” vi stöder er med villkorslös kärlek. “Om det är skillnad från kärlek eller kärleksljus, vänligen be honom att förklara skillnaden.”

Låt oss börja med att säga att villkorslös kärlek är Skaparen, den ultimata kraften i kosmos och källan till allt inom kosmos. Från dess tillstånd av perfektion sände Skaparen ut sin essens av ren kärlek och ljusenergi och skapade de första själarna, ärkeänglarna.

Vid någon tidpunkt gav Skaparen dem fri vilja att använda sin energi för att omsätta sina egna idéer i handling, och de gav samma gåva åt alla efterföljande själar. Det är med kärlekens och ljusets energi som allt som finns har varit, är, och allt mera ska sam-skapas.

Således är kärlek och ljus ”kraftverktygen”, så att säga, som Skaparen ger alla själar. Hur de använder dessa verktyg i fysiska och andliga livstider är deras fria val – den andra delen av Skaparens gåva – och oavsett val är alla själar för evigt Skaparens energiväsen. Kort sagt, ni är villkorslös kärlek, ni använder kärlek och ljus för att manifestera vad ni vill.

Manifestationer vid denna station är med förenad hög avsikt, men de är inte perfekta. Ingen manifestation kan vara det – bara Skaparen själv är fullkomlighet. Vi kan dock stödja er med Dess ovillkorliga kärlek genom vår avsikt att denna mäktigaste kraft i kosmos ska hjälpa er under hela er jordresa.

Låt oss nu prata om kärlek och ljus, eller kärleksljus – det är samma energi som helt enkelt uttrycks annorlunda – i dagens värld. Denna energi har en intensitet som inte har funnits på planeten sedan dess skönhet och renhet gjorde den till detta universums kronjuvel, och den förvisar allt baserat i mörker så att såren på Jorden och hennes folk kan läka. Oavsett om ni kallas ljusarbetare, ljuskrigare, stjärnfrön eller vägvisare, väcker ni och alla andra volontärer från andra länder Jordens folk så att helande kan komma till dem och de kan läka sin värld.

Låt oss ta en stund till att prata om de “mystiska” monoliter som dyker upp och försvinner. De materialiseras och dematerialiseras av medlemmar av rymdbesättningar för att förkunna starten på Jordens civilisation som utvecklas till andlig och medveten medvetenhet.

Älskade systrar och bröder, ni kommer att sakna många traditionella helgfiranden och sammankomster, men ni behöver inte missa rörande helgmusik. När ni hör eller sjunger dessa välbekanta ord, låt era hjärtan skicka ut de höga vibrationerna av “Glädje till världen” och “Fred på Jorden, en god vilja för människorna.”

Gå in i ert nya år med förtroende och glädje. Världen som ni har hjälpt Jordens folk att skapa i linjär tid blomstrar i kontinuumet – era uppdrag är redan segrande!

KÄRLEK OCH FRED

Suzanne Ward

Välsignelser från denna årstid till er alla. Ljuset vi strålar ut kommer att hjälpa 2021 att bli ett mycket bättre år! Suzy

Njut av kapitel i Matthew, Tell Me about Heaven på Matthew Books YouTube-kanal.

Vänligen skicka alla frågor och kommentarer till suzy@matthewbooks.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...