Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 december, 2023

 

Januari 2023 Energies  ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om att vi har pratat en hel del med er om 2023, och därför har vi inte fokuserat så mycket på januari 2023 och vad energierna i denna innevarande månad handlar om för alla er där på jorden. Januarienergierna handlar om att anpassa dig och din fysiska kropp mer perfekt med din själs medvetande. Som många av er vet har er fysiska kropp sitt eget medvetande. Varje cell har faktiskt sin egen unika medvetenhet, och ni är inte era kroppar. Du är din själ. Som din själ ansluter du dig till den fysiska kroppen, och du är antingen i linje eller inte som ett sinne, kropp och själ.

När du är ur samstämmighet har du alla möjliga psykiska och fysiska problem som sedan skapar känslomässiga sådana. Och därför är det av största vikt att anpassa sig efter din själs projektion till den verklighet du upplever. När du hör folk prata om anpassning betyder de många olika saker. Ibland talar de om anpassning till källan, anpassning av chakran, men vi talar om hur din kropp synkroniserar med din själs medvetande.

Du är naturligtvis inte alltid fokuserad på denna verklighet, och när du sover är en av de tillfällen då du inte är fokuserad på den. Och så, det finns många tillfällen då den anpassningen till din kropp och ditt sinne kan komma lite ur spel. Du är vid en tidpunkt i din andliga evolution och din uppstigningsresa där allting verkligen betyder så mycket mer. Justeringen av din själ, ditt sinne och din kropp betyder oerhört mycket vid denna tid, och januaris energier handlar om att säkerställa att du har den inriktningen, och att du upprätthåller den oavsett vad. Saker som händer där på jorden kan naturligtvis slå dig ur anpassning, inklusive saker som du ser, hör, upplever och till och med fysiska trauman kan vara tillräckligt traumatiska för att orsaka en felställning.

Nu, vad måste du göra för att denna anpassning ska kunna ske? Det är en underbar fråga. Nu när du vet att energierna är över dig för att åstadkomma denna inriktning, slappna av i dem. Känn med dem och lita på att de vet vad de gör. Energierna kommer också att uppmuntra dig att göra hälsosammare val för din kropp och för ditt sinne, eftersom dessa faktorer också spelar in när det kommer till anpassningen till din själs medvetande. Du är din själ, och under en kort period under evigheten är du inriktad med just den kroppen. Därför är det så viktigt för dig att känna igen din icke-fysiska natur och sanningen att du är mer icke-fysisk än fysisk och alltid har varit.

När du börjar inse det med ditt sinne, blir det lättare då för dig att ha en kropp och uppleva en kropp i dess tillfälliga form. Du är vaken andligt eftersom du vet att du är en Källenergiväsende, och som Källenergiväsen fungerar du som en individualiserad själ. Du projicerar en del av vem och vad du är i denna drömlika verklighet som vi kallar den fysiska. När du inser att detta är en tillfällig upplevelse, måste du också inse att det är en upplevelse som du kan få ut det mesta av, och det är vad dessa energier kommer att stödja. Det är meningen att du ska njuta av ditt sinne och din kropp och njuta av din tid i det här livet och i det fysiska, och nu har du så mycket mer stöd för att göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...