Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2017

Vad Andra Skapar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

När man tittar på omständigheterna i ditt liv och jämför dem med omständigheterna i någon annans liv kan det vara lätt för dig att glida in i ett dömande tillstånd. När du ser att någon annan har något i sitt liv som du inte har, kan du se dig själv som felaktig på något sätt eller som en dålig liten skapare. Du kan också gå i andra riktningen och anta att den andra personen har gjort något olagligt eller omoraliskt för att ha vad de har.

Oavsett vilken slutsats du drar är det inte att tjäna dig att glida in i dömande, och det tjänar dig ännu mindre att gå in i jämförelser. Du skapar allt som du ser. Erfarenheten av ditt liv som du har är din skapelse, och det inkluderar allt som händer i alla andras liv. Så varför skulle du skapa en omständighet för dig själv som är mindre önskvärd än omständigheten som någon annan lever i?

För en sak måste du veta att det är möjligt att leva som du vill leva. I stället för att racka ner på dig själv för du inte lever i samma omständigheter som din medmänniska, kan du försöka känna den personens vibrationer. Du kan bli inspirerad av hur andra människor lever, precis som du kan ha medkänsla för dem som har mycket mindre än du. Det fanns en tid på din planet, för inte länge sedan, då majoriteten skulle ha antagit att de som levde i usel fattigdom hade gjort något som att retade upp Gud eller gudarna.

Du vet aldrig varför någon har valt den resan som de har, och det är säkert inget straff som har utdelats av Källan eller någon annan högfrekvensvarelse. När du vill uppleva något i ditt liv, och du känner den svartsjukan, eller den ilskan som kommer upp inom dig, för att du ser andra som upplever det, är det en möjlighet för dig att släppa ut något inom dig.

Släpp ut de negativa känslorna. Känn dem. Rensa dem och gör plats för de vibrationer som matchar det du vill leva.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...