Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 januari 2019

 

Energierna som kommer i er väg ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla

Vi har vidtagit alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att ni aldrig kommer att få mer av vår energi än vad ni kan hantera. Vi arbetar med många andra varelser för att säkerställa att mänskligheten aldrig överbelastas, och vi övervakar också er aktivitet när det gäller hur mycket fysisk aktivitet ni tar mot hur mycket vila och avkoppling era kroppar behöver.

Och så är det här era uppstigningssymtom kommer att samarbeta. De kommer att sakta ner er när ni behöver sakta ner, och de kommer att få er att gå inom när gå inom är det som tjänar er. När ni är i viloläge är ni mer benägna att känna er känslor, och om det finns något som vi skulle vilja övertyga er om att göra mer av, är det känslan av era känslor.

Vi vill också presentera er för det stora utbudet av vibrationer som ni har inom er att välja mellan, men ni behöver först ta emot vissa känslor. Ni kan inte bara hoppa rätt förbi huvudrätten och börja på efterrätt. Så det här är de saker som vi uppmärksammar när vi tittar på er, och som vi sa finns det många andra varelser som hjälper till vid observation och omkalibrering.

Vi arbetar tillsammans så harmoniskt med det gemensamma målet att se till att ni är redo för nästa stora nedladdning av energi, och ni kan hjälpa oss genom att se till att ni är hydratiserade, utvilade och jordade i era fysiska kroppar. Ni kan också ta bättre hand om er själva genom att låta bli mat och dryck som ni vet inte tjänar er, och ni kan alla dra nytta av en rengöring ibland.

Ni vill ha de fläckfriaste och renaste kärl för de energier som kommer er väg.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...