Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 februari, 2024

 

Extra-Terrestrial Tech & Your Inner Tech ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har märkt tendensen hos människor att lägga alla era ägg i en framtida korg, och vi förstår varför ni alla skulle vilja göra det. När du ser dig omkring på tillståndet i världen idag, och du tänker på vart världen är på väg, så vill du naturligtvis att det ska finnas en lösning som kommer i framtiden från där du sitter. Och många tror att det kommer att vara den utomjordiska tekniken som tar hand om allt åt dig. Du måste dock komma ihåg att oavsett var tekniken kommer ifrån har du fortfarande ännu mer avancerad teknik inom dig.

Allt som du ser där ute i den fysiska sfären, existerar redan i den inre, icke-fysiska sfären. Och så, du kan förändra din värld med tanke, med fantasi, med fokus, med frekvens, och du behöver inte vänta på en finansiell kollaps, ett kvantfinansiellt system, och du behöver inte vänta på replikatorer eller re -atomizers, eller teknik som kommer att rensa upp haven och som kommer att falla i dina händer efter att e.t.s landat sina skepp. Du har kraften inom dig, och du har alltid haft kraften inom dig att skapa den förändring du vill se i den yttre verkligheten.

Nu tjänar det dig att tro att lösningen kommer, och att börja med tanken på att den kommer utifrån dig hjälper till att stärka tron på att det är möjligt att leva i en värld som är ren och stödjande, lika för alla när det gäller de möjligheter som finns. När du väl har dessa övertygelser på plats kan du börja koppla av i din fantasis verklighet. Så på sätt och vis tjänar det dig att lägga äggen i korgarna. Men vi är här för att påminna dig om att du inte behöver vänta. Du behöver inte vänta på medicinsängar för att vara frisk. Du behöver inte vänta på att rätt personer ska komma i maktpositioner för att se breda genomgripande förändringar över din planet.

Du behöver inte vänta på att din lätta kropp ska aktiveras för att du ska känna dig lättare i din kropp. Ni kan göra allt, och ni kan göra allt just nu, och vi och andra som vi kommer att fortsätta att dirigera er till de sfärer inom er där allt är möjligt. Nu, när du tänker på ankomsten av e.t.s med deras teknologier, kom ihåg att de kommer när du är redo. Och du visar din beredskap genom att visa dem att du inte behöver dem. När du blir suveräna skaparväsen som förstår kraften i ditt fokus, då blir du deras jämlikar. Och när du är på lika villkor kan du njuta av mer av variationen av vad de har att erbjuda.

Men du är inte där för att få allt gjort för dig, och du är inte där för att få allt gjort enkelt för dig. Ni är där för att skapa dessa utmaningar, acceptera dessa utmaningar och resa er upp för att möta dessa utmaningar som de vackra Källenergivarelser som ni är. Och genom att göra det möter ni mer av er själva i form av andra varelser, av vilka några är utomjordiska.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *