Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2018

Per Staffan 2 juni 2018

Den Jord Ni alltid har Drömt Om ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har känslan att mänskligheten är redo för inflödet av energier som kommer i er väg, och vi är glada att se exakt vad ni ska göra med dessa energier. Ni har en kreativ potential här för en massiv förändring av er värld. Om ni kan tänka mer som en varelse i ett kollektiv, snarare än som en individ, då kan ni binda er samman och i er medskapande kraft kan ni göra breda och svepande förändringar på planeten Jorden.

Ni kan använda de energier som kommer in som en del av solståndet till att hjälpa till att läka krig och krigshärjade länder. Ni kan använda energierna för att hjälpa till att läka de personer som mest behöver den helande energin. Ni kan använda den för att reparera de staket som har varit trasiga länge mellan nationer och människor från olika religioner. Ni kan använda dessa energier för att hjälpa till att mata de hungriga och befria de som är förslavade.

Den kapacitet som ni alla har för medkänsla är häpnadsväckande, och om ni kan komma tillsammans med ett gemensamt mål, en gemensam avsikt för vad ni vill skapa kan ni få den harmoniska världen av fred och välstånd som ni alla vet att ni rör er mot. Men ni kan få den mycket tidigare. Ni kan få den före alla större händelser, och ni kan få den innan skiftet i medvetande är klart.

Nu är det dags att utnyttja de förmågor som ni har till hela mänsklighetens bästa. Det är inte nödvändigt att ni fortsätter att leva på en planet som är förorenad med så många gifter. Om ni binder er samman, även med växtlivet och djuren, kommer ni att se era krafter för manifestation och skapelse växer exponentiellt. Ha helt enkelt för avsikt att kombinera er kreativa resurser och arbeta med dessa energier som kommer in. Samskapa världen, planeten, det hem ni alltid har drömt om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...