Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 maj 2019

Den första vågen av Uppstigningen ∞ 9D Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat undersöka de sätt på vilka ni alla har bearbetat den senaste leveransen av högfrekventa energier och vi har märkt att många av er väljer att behandla dessa energier direkt i era hjärtchakran. Och genom att ta detta tillvägagångssätt för att ta emot och assimilera dessa energier demonstrerar ni hur mycket mer hjärtcentrerade ni är.

Ni får tillgång till mer av den kraft som finns i era hjärtan och er förmåga att ta emot och bearbeta dessa energier visar oss och alla andra högfrekventa varelser, att ni faktiskt börjar komma åt mer av sanningen om vem ni är. Ni ser att den senaste omgången av högfrekventa energier var avsedd för att skapa mer ovillkorlig kärlek och medkänsla i det mänskliga kollektiva medvetandet. De som ni, som är vakna och som är redo och villiga att acceptera dessa energier i era hjärtan, är givetvis mycket välutrustade för att hantera dem.

Ni är också där för att sprida denna energi runt er. Ni är där för att underlätta mer ovillkorlig kärlek och medkänsla i hjärtat av dem som är mindre hjärtcentrerade och mer sinnesorienterade. Det innebär att ni fortsätter att leda mänskligheten till exakt ditt ni alla behöver gå. Det betyder att ni har accepterat era roller som de som kommer att vara en del av den första vågen av Uppstigningen och att ni också hjälper resten av mänskligheten i sin uppstigningsprocess.

Ni kommer att leda med era hjärtan vidöppna. Ni kommer att vara färdiga med er rädsla för att bli skadade eller vara sårbara. Ni kommer att acceptera de som tidigare har skadat er med öppna armar och allt detta kommer att bero på att ni var villiga att vara där och att lida livets kast och pilar på planeten Jorden. Det kommer också att bero på att ni var så villiga att känna. Att vara öppna och vara hjärtcentrerade, att vara medkänslosamma, känsliga, kärleksfulla och omtänksamma varelser är precis vad ni avsåg vara under denna livstid och ni är exakt vad världen behöver nu.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...