Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni, 2024

 

Hur man älskar sig själv ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket respekt och beundran för er alla där på jorden, men vi har också så mycket kärlek, och vi känner den kärleken till er i varje ögonblick av vår existens. Vi har tränat oss själva i att vara hjärtcentrerade, att vara fokuserade på hur vi mår och att vara kärleksfulla mot oss själva, såväl som mot andra. Nu är vi icke-fysiska varelser, men vi hade en gång kroppar, och vi hade hjärtan, och vi började träningen när vi fortfarande hade hjärtan, men fokus är detsamma. Du vill fokusera på ditt centrum för att få tillgång till den kärlek du verkligen är. Du vill hitta någon eller något för att påminna dig om den där kärleken, och sedan ta bort din uppmärksamhet från dem eller den, så att du blir mer intresserad av känslan av kärlek inom dig.

Nu vet vi att många av er är medvetna om vikten av egenkärlek, men vi vet också att de flesta av er inte förstår hur det kan uppnås. Med andra ord, om du inte har gjort någonting eller varit något värdig den kärleken, hur skulle du då kunna ge den till dig själv? Du vill börja med att förstå om du har varit kärleksfull mot dig själv eller inte, och det börjar med att uppmärksamma ditt självprat, dina tankar, dina ord och till och med dina beteenden. Om du gör ett misstag när du gör något, hur hård är du mot dig själv? Om du ständigt gör saker som du inte vill göra, ärar du verkligen dig själv och är kärleksfull mot dig själv? Kan du lägga märke till vilka typer av tankar du tänker om dig själv och hur de känns?

Du kommer att känna den ihåliga känslan någonstans i ett av dina chakran när du inte är kärleksfull mot dig själv, eftersom du kommer att vara ur linje med ditt sanna jag, som är kärlek, som är Källan, och som naturligtvis älskar dig. Så när du märker om du älskar dig själv eller inte, ställs du inför ett beslut. Du måste fråga dig själv om du vill fortsätta känna så här, eller om du föredrar att själv korrigera din kurs. Du kan alltid ersätta en tanke som inte känns bra hos dig med en som gör det.

Du kan alltid fokusera på något om dig själv som du åtminstone finner acceptabelt, och du kan ta mikroskopet av dig själv ett tag och gå och göra det du älskar att göra, gå och vara med de människor du älskar att vara med , eller gå och klappa djuret som du vet älskar dig villkorslöst. När ditt hjärta är öppet för någonting eller vem som helst, är det också öppet för dig. Så du kan ta den linsen och vända den på dig själv när du har fått bollen i rullning genom att aktivera kärleken inom dig genom fokus, genom att göra det du älskar att göra, eller vara med människorna du älskar att vara med.

Du kan också vara uppmärksam på hur du ser på andra och om du är kärleksfull med dem. Om du är hård och kritisk mot någon annan, så är chansen stor att du kommer att vända linsen tillbaka mot dig själv någon gång, och du kommer att vara lika hård och lika kritisk mot dig själv. Därför är det bästa sättet att engagera sig i mer självkärlek att vara kärlek.

Fråga dig själv varje morgon när du vaknar vad du vill bli idag, och de dagar då du väljer kärlek, ämna inkludera dig själv, och det kommer att göra hela skillnaden. Om det inte finns någon i ditt liv just nu som överöser dig med kärlek, uppmärksamhet och beröm, kom då ihåg att Source älskar dig, kom ihåg att du är kärlek och kom ihåg att du kan hitta den kärleken inom dig själv, även om du har aldrig gjort något anmärkningsvärt, även om du känner att du inte har blivit den person du har velat bli i det här livet. Du är den du är och du har kommit så långt för att vara tillräckligt vaken för att ta emot detta budskap, och du kan älska dig själv precis där du är, oavsett var det är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *