De Himmelska Vita Varelserna via Natalie Glasson, 30 maj 2024

 

De Himmelska Vita Varelserna via Natalie Glasson, 30 maj 2024

 Hälsningar till er magnifika ljusvarelser, vi kommer fram med våra himmelska vibrationer för att vara till tjänst för er. Vi är de Himmelska Vita Varelserna, vi kommer fram som många, och ändå är vi också ett. Vi har funnits med, och i harmoni med Jorden sedan dess skapelse. Vårt syfte är att utveckla och väcka uppstigning samt främja helande. Vi vill introducera dig till vår vibrationella healingkammare som finns inom våra himmelska vibrationer på de inre planen.

Inuti den vibrationsläkande kammaren finns det många ljus – ljus i alla olika färger. Du kanske föreställer dig dem som tusentals glödlampor, kanske i taket. Var och en har en stråle av färgat ljus som utgår från den.

När du går in i den vibrationella healingkammaren kommer du att finna oss, de Himmelska Vita Varelserna, närvarande med dig. Det kommer att finnas en säng för dig att lägga dig på. När du tittar uppåt kommer du att kunna se dessa lampor i olika färger, som kan se ut som glödlampor.

När du tillåter dig själv att vila med oss, de Himmelska Vita Varelserna, som omger dig, kan du börja tänka på ett område av din kropp, ditt sinne, dina känslor, ditt aurafält eller till och med en omständighet eller upplevelse i din verklighet som du önskar att bringa i harmoni. I grund och botten vill du läka, anpassa och återbalansera.

När du tänker på detta område kommer kammaren att anpassas till dina behov. Varje område av din kropp, ditt sinne, dina känslor, ditt aurafält eller till och med en upplevelse eller situation där du är involverad, har en vibration.

Vi kan känna igen vibrationer som färg eller ljud. Detta är ett väldigt enkelt sätt att känna igen dem. Vi kan säga att varje del av ditt väsen, varje organ, varje cell, har en vibration. Vissa celler har samma vibration. Hela din varelse håller en vibration, men när vi går djupare inser vi att som en orkester som spelar musik, har var och en sin egen roll. Var och en har sin egen vibration för att skapa hela musikupplevelsen.

Det är samma sak med din kropp och ditt väsen. Hela din varelse har en vibration men den skapas av många vibrationer. Detta beskriver också oss för er, de Himmelska Vita Varelserna. Den beskriver också hur en själsgrupp fungerar.

Du kan föreställa dig oss i en orkester. Om ett instrument är ostämt så framträder detta tydligt i musiken du hör och det kan göra att andra instrument kanske också sticker ut. Det är samma sak med din kropp och ditt väsen

När ni existerar i de Himmelska Vita Varelsernas vibrationella healingkammare, på en himmelsk nivå, tänker ni på detta området som på vissa sätt är ostämt. När du tänker på detta reagerar kammaren och du kan säga att den skapar en ljusshow för dig – en ljusdisplay.

Det är samma sak med din kropp och ditt väsen. Hela din varelse har en vibration men den skapas av många vibrationer. Detta beskriver också oss för er, de Himmelska Vita Varelserna. Den beskriver hur en själsgrupp fungerar också.

Vissa färger kan tändas och stråla ner i din kropp eller ditt väsen. De kanske inte alltid kommer in i området som du tänker på … de kan påverka andra aspekter av din kropp … för det är vad som behövs för att balansera ditt väsen eller för att få harmoni igen.

Du kan tillåta dig själv att observera denna ljusshow. Du kanske känner det. Du kanske ser det. Du kanske hör det. Du kan helt enkelt erkänna att det äger rum.

När du känner att processen är avslutad, återigen, tänk på det området som var ur balans och upplev eventuella förändringar eller förändringar som kan ha ägt rum.

Det kan vara så att du behöver besöka de Himmelska Vita Varelsernas vibrationella healingkammare många gånger. Ibland kan balans uppnås långsamt, i små bitar.

Du är inbjuden att använda denna kammare för att, på många sätt, föra din orkester samman igen – till harmoni – för att föra in din varelse i harmoni.

Vad vi ber dig är att, när din varelse kommer i harmoni, att du också reflekterar över de förändringar som detta gör i dina tankar, dina känslor, din kropp, din syn på livet och din förståelse, eftersom det ofta är i den kontemplationen som tillväxten – den andliga tillväxten – och uppvaknandet sker.

För att besöka vår vibrationella helingkammare, vänligen uppmana oss, de Himmelska Vita Varelserna, att omge dig och transportera dig till vår vibrationella helingkammare på de himmelska nivåerna. Och det kommer vi att göra. Och vi kommer att stötta dig genom hela processen.

Vi ger denna kammare till dig som en tjänst, som ett verktyg och en gåva.

Vi älskar dig innerligt.

Vi är de Himmelska Vita Varelserna. Vi tackar dig.

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *