Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 maj 2022

 

Gör detta varje dag innan ni går upp ur sängen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är öppna för alla möjligheter som kommer att göra denna resa enklare för er alla. Vi är inte knutna till en väg, till ett sätt att expandera ert medvetande, att utvecklas och stiga upp, men vi har märkt några saker om mänskligheten och era tillvägagångssätt för att återvända hem, återgå till Källan. Vi har märkt att det finns många falska vägar som dyker upp framför er när ni är mer fysiskt orienterade och fysiskt fokuserade. När ni letar utanför er själva efter vägen som kommer att återföra er till Källan, hittar ni ofta något eller någon, någon aktivitet eller något sätt att närma er livet, och då tror ni att det är ’vägen’, ’den enda sanna vägen’. Ni tror att det är det enda sättet ni någonsin skulle kunna återvända hem till Källan, för enligt er erfarenhet fungerar det.

Och det fungerar tills det inte gör det, och sedan när det inte gör det, är det vanligtvis en hel del sorg, lite lidande, kanske en mörk själsnatt, och sedan är ni där för att plocka upp bitarna och gå vidare. Det ni har utanför er i det fysiska är helt underbart; allt ska njutas och upplevas. Och det är meningen att ni ska ha intressen, saker ni fascineras av och människor ni vill vara runt. Men era vägar till Källan är så mycket mer långvariga när de involverar att gå inåt, vara tyst, meditera, känna era känslor och fokusera på kärleken som finns inom er. Kärlek behöver inte vara något som initieras av någon eller något utanför er. Det behöver inte vara beroende av tillstånd eller villkorat.

Känslan av enhet är inte något som ni bara kan komma åt genom att ta vissa steg i det fysiska för att komma till den perfekta punkten på planeten. Ni kan uppleva det var som helst, och många människor har upplevt känslan av enhet på de konstigaste platser och vid de konstigaste tider. Det finns naturligtvis inte bara ett sätt att komma åt det vi alla söker, utan det finns sätt som är mer effektiva. Det kan verka som om det är den långa vägen att återvända hem till Källan, men i själva verket är det den kortare vägen. Ni kan undvika mycket försök och misstag genom att sitta och ställa in er på vad ni kan känna inom er som den Gudomliga gnistan.

Vi föreslår att ni börjar varje dag i ert liv från denna punkt och framåt med att försöka känna den där gnistan innan ni går upp ur sängen på morgonen, och märka hur mindre ni sitter fast vid omständigheterna i er värld som är precis rätt för er. Och då kan ni verkligen leva, för när ni accepterar världen som den är, så kan så mycket mer av den öppna sig för er och ge er det som ni inte längre är fästa vid, allt för att ni tog er tid att känna efter vägen till Källan som finns inom var och en av er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...