Saint Germain via Sharon Stewart, 3 maj 2022

 

 

Saint Germain via Sharon Stewart, 3 maj 2022

Vecka 10 Frågor | Saint Germain via Sharon Stewart

 

Submitted to Voyages of Light on May 3, 2022

Vecka 10

Fråga från Hal:

Till St Germain. Vissa lärare påstår att endast de som är ”andligt avancerade/höjt sin vibration tillräckligt” kommer att få St Germain-medel när de släpps. Stämmer detta eller kommer ALLA att få sin del av medlen?

För det andra finns det läror som tyder på att den stora återställningen och QFS kommer att vara TVÅ system. En för de som fortfarande arbetar på 3d/4d och en annan (alliansdriven) som kommer att få andra medel. Och TVÅ system också. Är detta sant? tack!

St Germain: Två system kommer att råda i dualitet eftersom det är en universell förutsättning för positivt och negativt. Om du skulle hävda att det inte finns två system tillgängliga för dig nu när du stiger upp i 4D, kan jag påminna dig om att det verkligen finns två tillgängliga system: Universell lag, som är Guds alkemiska system och matrislag som är DS-systemet baserat på monetära finanser. Detta kommer att utvecklas till En Världsordning endast i den utsträckning som jordens människor tillåter det, det är därför vi uppmanar alla att vakna.

Du har ditt val, och har alltid haft ditt val, vilket du önskar att ta del av.

Endast ett system kommer att råda i 5D, och detta är det andligt avancerade QFS-systemet.

När det gäller den Stora Återställningen är detta normalt vad som kallas det globalistiska DS-systemet, den Nya Världsordningen. QFS är ett annat system som inrättats av Alliansen. De kommer faktiskt båda att hitta sin plats på sina respektive tidslinjer. Det är därför vi önskar att så många som möjligt ska vakna upp – så att de kan njuta av frukterna av QFS-systemet, inte slaveriet från den Stora Återställningen.

När det gäller St Germain-fonderna kommer dessa medel att delas ut till alla på jorden. Anledningen till detta är så att de kan bli befriade från ekonomiskt lidande och börja uppleva ett rikligt liv. Detta kommer omedelbart att höja deras vibration och det är i själva verket syftet bakom det – att lätta på deras skulder, öka deras välstånd och befria dem från ekonomisk förslavning. De som vill skapa projekt för att förändra jorden kommer att använda sin egen finansiering, av vilka många har investerat i Dinar, Dong och nu Bitcoin för att ha tillräckligt med pengar för att göra det.

Fråga från Stephanie:

Vilken är den viktigaste undervisning jag kan erbjuda barn vid denna tid?

Jag arbetar med barn på vår Farm School och hjälper min väns hemskolebarn. Åldern är 7-13 år

Ljusa Välsignelser till er alla.

St Germain: Den viktigaste undervisningen du kan förmedla är lektionen om förlåtelse. Ja, du måste veta varför, påminner Sharon mig.

Ja, när man förlåter, finns det inget behov av splittring. Förlåtelse är en aspekt av dualitetsmedvetandet som öppnar sinnet för enhetsmedvetande. Själen behöver inte förlåta, den förstår bara lektioner, den menar att ingen har fel och tar ingenting personligt. Om du vill, lär dessa barn tålamod, medkänsla och kärlek till alla eftersom de alla är aspekter av enhetsmedvetande.

Tack för din fråga.

Fråga från Izabela:

Hur vet du om du är ansluten till ditt Högre Jag eller din Tvillingflamma. Jag antar energin du ansluter till. Känns den likadant?

St Germain: Nej, det gör den inte. Energin i min älskade, Portia, är väldigt annorlunda än min egen. Hon är kvinnans energi och jag mannens. Hur upplever du kvinnlig och manlig energi på planeten? Det är liknande när man har att göra med tvillingflamman och det högre jaget förutom med mycket lättare frekvens.

Öva på att känna av maskulin energi och feminin energi. Sharon vet när hon pratar med Ayevo, för ja, hans röst är djupare, men hans energi, även om den är väldigt lätt, är fortfarande ganska maskulin. Hon reagerar också på den som en kvinna skulle. Det är en annan ledtråd.

Jag: LOL (Skratt)

St Germain: Sannerligen, sammanfogningen av de maskulina och de feminina energierna sker genom attraktion, och denna attraktion känns till varelsens lägsta vibration.

De manliga och kvinnliga energierna är magnetiska, och de kvinnliga till kvinnliga och manliga till manliga energier är komplementära. Det finns en annan dynamik som upplevs mellan de olika energierna, och den är inte annorlunda när du går på jorden. Prova energierna där och använd sedan detta för att förstå dina egna guider.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...