Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi går framåt i vår tillvaro med en klarhet, en visshet om vilka vi är, vad vi gör och vart vi är på väg. Det är en anmärkningsvärd känsla, och en som vi önskar att vi helt enkelt kunde förmedla till dig. Istället kommer vi att göra vårt bästa för att övertyga dig om att du inte skiljer dig från oss. Även om du har dessa fysiska kroppar, och du har en fysisk födelse, och i de flesta liv, du har en fysisk död, är du mer lik dina icke-fysiska vänner än du tror.

Du är Källa, precis som vi. Du stiger, och det gör vi också. Du expanderar, blir mer av den du verkligen är, och det är vad vi gör. Nu, det som komplicerar saker för dig där på jorden är tanken att du borde göra något, och det som också komplicerar livet på jorden är att du måste göra vissa saker för att överleva. Du vill också göra vissa saker som du inte kan göra, inte direkt, inte när du i det ögonblicket bestämmer dig för att du vill göra det. Och på de sätten är våra erfarenheter olika, förstås. Men ni kan alltid ställa er själva frågorna: ’Vem vill jag vara i detta ögonblick?’ ’Hur vill jag känna?’ och ’Hur kan jag använda detta för att expandera och stiga med mer klarhet, med mer säkerhet, och med mer glädje?

Det är vad den här perioden i era liv handlar om just nu. Allt handlar om expansion, uppstigning och att göra din resa till glädje. Det behöver inte vara en rak väg. Det behöver inte vara den snabbaste vägen till uppstigning. Njut av alla steg på vägen, och du kommer att få ut det mesta av dem, och du behöver inte upprepa några av de steg du helst inte skulle ta.

Hela poängen med att ni alla inkarnerar på en plats som kan vara så utmanande är att resa er upp och bli mer av den ni verkligen är för att möta dessa utmaningar. Man måste vara där man är men också veta att man är så mycket mer samtidigt, och det är knepigt. Men när du faktiskt kommer på hur du gör det, är det en underbar upplevelse att slå samman de två världarna.

Du är också där för att smälta samman det fysiska och det icke-fysiska, för att vara som den som kallas Jesus Kristus, för att förkroppsliga Kristusmedvetandet. ”Himmelriket finns inom dig.” ”Ni är alla gudar.” Det här är saker som Yeshua sa, och de är det viktigaste budskapet du kan ta från den personens liv, för när du vet det, så kommer du naturligtvis att kommer att vilja göra mot andra som du vill att de ska göra mot dig. Naturligtvis kommer du att vilja älska din nästa. Du behöver inte tvinga dig själv att göra dessa saker, för du kommer inte att se din granne som något mindre än Källa.

Återigen, vi är inte så olika. Det är bara lättare där vi är att veta vilka vi är, och att se er alla som Källenergivarelser också. Men oroa dig inte, du kommer att komma dit, och när du gör det kommer den här resan som du är på att vara en av glädje, frihet, spänning och villkorslös kärlek.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *