Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

10 april 2021

Upphäv den Samhälleliga Programmeringen & Bli Starkare – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är varelserna i det icke-fysiska som letar efter möjligheter till kontakt med vem som helst eller vilket som helst kollektiv, därför att vi så naturligt nyfikna och så ovillkorligt kärleksfulla. Vi vill förstå vilka vi är som Käll-Energi-Varelser, som allt-som-är, så att lära känna vilken komponent som helst inom allt-som-är kommer alltid att vara en av våra många sysselsättningar. Vi ser våra gemensamheter som bevis för att vi alla är ett, och vi ser skillnaderna som vår styrka.

Vi är så mycket starkare som universellt kollektiv tack vare våra olikheter. Olikheterna får oss att slå ihop, att vara oense och att uppleva ovillkorlig kärlek, vilket är vem och vad vi verkligen är. Vi uppskattar också det sätt på vilket olikheterna i detta universum skapat en sådan vacker väv, ett så mäktigt kaleidoskop. Vi väntar faktiskt på möjligheten att få utforska andra universa eftersom vi vet att vi kommer att uppleva ännu mer av oss själva.

Ni har alla en möjlighet precis nu att ovillkorligt acceptera den skillnad ni upplever mellan er och någon annan person. Ni kan omfamna olikheterna inom det mänskliga kollektivet som det som gör er starka, mäktiga och intressanta. Men, människorna på Jorden har alldeles för länge sökt likhet, och människor har eftersträvat att besegra dem som inte håller med dem. Ni är också naturligt nyfikna varelser, och era medmänniskor ger er en möjlighet att lära känna er själva bättre.

Om ni värderar varje aspekt av mänskligheten, varje partikel i er värld, varje perspektiv som existerar, kommer ni att bli starkare. Ni är inte starkare i er förmåga att besegra ens det som, ur ert perspektiv, är rent mörker. Ni är starkare i er villighet att acceptera att allt som finns utanför er också är en del av er, och att allt som ni ser kommer att bli mer av dess Käll-Energi-Själv när ni speglar tillbaka er ovillkorliga kärlek till det.

Att upphäva samhällelig programmering tar tid och kräver villighet att göra det. Så när ni ser eller känner att ni gör motstånd mot något eller någon, vet att ni är programmerade att göra motstånd, istället för att vara den ni egentligen är som en varelse av ovillkorlig kärlek. Steg för steg, situation för situation, ögonblick för ögonblick, kan ni upphäva samhällelig programmering och vara den ni egentligen är, och ni kommer att göra er själva och hela mänskligheten starkare medan ni också ökar er beredskap för utomjordisk kontakt.

Den värld ni lever i just nu är som den är av en orsak, och den orsaken är er expansion, er tillväxt och allt som ni fortfarande har kvar att acceptera och omfamna. Allt detta tjänar er väl, men det kräver ansträngning från er sida för att det ska få effekt.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...