Matthew Ward via Suzy Ward, 1 mars, 2023

 

Matthew 1 mars 2023

 

Ljus mot mörk kamp; onödig rädsla; potentiell nedstängning; volontärers medhjälpare; intuition, urskillning;effekter av intensifierande ljus

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. En del av striden mellan ljus och mörker pågår fortfarande bakom kulisserna, men andra delar har djärvt flyttat in på världsscenen.Medborgare i många länder gör uppror mot regeringens politik som är genomsyrad av mörker och andra regeringar vägrar att samarbeta med Illuminatis ansträngningar för att stärka deras snabbt vissnande globala tentakler. Deep State, kabalen, Skuggregeringen, One World Order och nynazismen är bland andra beteckningar för detta hemliga sällskap, vars många olika fraktioner har samma diaboliska ideologi och mål, att kontrollera världen.

De behöver låga vibrationer för sin själva överlevnad, och de slår ut mot det växande motståndet genom att skapa rädsla hur de än kan. De vet att denna lågvibrerande känsla är potent och smittsam; en persons rädsla når alla i närheten och de sprider den vart de än går.

Men folken vet inte det och de känner inte till att deras rädslor, vilka härrör från skrämmande gamla förutsägelser som återigen har cirkulerats eller rena lögner som rapporterats upprepade gånger av Illuminati-kontrollerade mainstreammedia, är onödiga. Ingen av följande läskiga information gäller Jordens framtid.

Om Ryssland besegrar Ukraina kan Putin invadera Nato-länder. Med Kina som Rysslands allierade är faran stor att dessa två aggressiva länder kan starta ett kärnvapenvärldskrig. Illuminati vill desperat att deras propaganda ska framkalla ett nytt världskrig, men det kommer inte att bli något tredje världskrig, ingetkärnvapenkrig.

Det rensningsuppdrag som Ryssland genomförde i Ukraina avslutar mer än ett halvt sekel av Illuminatis avskyvärda aktiviteter i landet. Lika viktigt som detta uppdrag är för ljuskrafterna, finns det en djup sorg över det. De flesta ukrainska trupper och civila känner inte till den genomgripande ondska som finns i deras land, ofta strategiskt etablerad i källare i lägenhetskomplex, sjukhus och skolor, så de förstår inte varför ryska trupper attackerar dessa platser. De vet inte heller att grymheter som skylls på ryska trupper är ett verk av Illuminati-betalda legosoldater. Människor i de två länderna delar samma förfäders rötter, kultur och historia, och det är tragiskt att människor som inte var fiender nu dödar varandra.

Vi hade inte tänkt prata så känslomässigt, men den här situationen har berört oss djupt. Alla liv som förstörs av mörkrets avsikter påverkar oss på detta sätt, och vi sörjer med Gaia. Men vi kan inte tillåta sorgen att dröja kvar, annars skulle den dämpa det kollektiva ljuset på den här stationen, och vi kan inte låta det hända. Vårt ljus behövs för att hålla universum i balans och för att hjälpa Jorden att läka sina svåra sår.

Nu tittar vi på henne i kontinuumet där frid, kärlek, glädje, överflöd för alla och liv i harmoni med naturen råder.Kära ni, det är den härliga värld ni hjälper vår Jordfamilj att manifestera, och alla ljusvarelser i detta universum är tacksamma mot er. I densiteten på Jorden finns det mer än ni kan föreställa er, men när ni triumferande återvänder till era hemländer kommer ni att förstå.

Nu diskuterar den fraktion av den kinesiska regeringen som har tagit ansvar med Ryssland och andra nationer de bästa sätten att upprätta en fredlig värld, återställa Jordens härjade miljö och rättvist fördela världens rikedomar.

Efter att ha pekat på Kina för ”spionballongen” sköt USA ner den och gjorde strax därefter samma sak mot några oidentifierade föremål. Det väckte den logiska frågan: Om de kommer från en utomjordisk källa, kommer utomjordingarna som skickade dem att hämnas genom att invadera Jorden?

För flera år sedan byggde ett intergalaktiskt team upp ett skyddande ljusnät runt Jorden, och dess briljans kan inte nås av några lågvibrerande entiteter. Alla utomjordiska rymdfarkoster som omger Jorden är där för att hjälpa planeten och dess civilisation.

Men eftersom en holografiskt producerad ET-invasion står på Illuminatis beredskapsagenda, kan de kanske försöka det – om de gör det kommer ljuskrafterna att förvandla det till spektakulär underhållning.

Forskare hävdar att pandemier är här för att stanna. För att skydda folkhälsan kan Världshälsoorganisationen lagligt föreskriva att alla ska vaccineras och kräver bevis på efterlevnad för att erhålla standardtjänster. Om Illuminati-kontrollerade WHO ställer upp det kravet kan det bara upprätthållas kort – befolkningen vaknar och de mörkas tid är ute.

Förenta Staternas medicinska samfund är oroad över en ”superbug”-svamp som sprider sig. Nu hotar också en svamp allmänhetens hälsa? Hur det än spelas ut så kommer det att vara ett av Illuminatis sista försök att främja rädsla och kaos.

Under de kommande månaderna kommer många dödsfall att orsakas av effekterna av vaccinationer såväl som alla andra orsaker till att människor dog före ”pandemin”. Precis som nu kommer majoriteten att hända i enlighet med själskontrakt. [Meddelandet 1 februari 2023 förklarar detta.https://www.matthewbooks.com/february-1-2023/

Immunförsvaret hos alla som absorberar ljus kommer att stärkas avsevärt. Ljus omvandlar kolbaserade celler till kristallina som är resistenta mot sjukdomar, gör det möjligt för kroppar att leva i de högre astrala ljusplanen dit Jorden är på väg och återaktiverar vilande DNA-strängar. Ljusabsorption kommer från att leva på ett gudomligt sätt, och som Gud sa: ”Det är så enkelt som att vara snäll.”

På grund av klimatförändringarna kommer hav att översvämma kustlinjer så långt in i landet som till berg och dränka alla på deras väg. Vatten som har stigit mycket gradvis i decennier kommer så småningom att nå en maximal höjd på några fot. Vissa områden kommer inte att påverkas alls, och människor i samhällen på havsnivå som är drabbade kommer att ha gott om tid att flytta. Det finns också förutsägelsen om en plötslig ”mini-istid” som kommer att förstöra det mesta livet. Jordens uppstigningsresa till sin destination i hög femtedensitet inkluderar inte något av detta.

Klimatförändringarna gör att stormar blir vanligare, dödliga och destruktiva. I mer än ett halvt sekel har Illuminati tekniskt manipulerat vädret och orsakat ”naturkatastrofer”. När de har besegrats – och det blir allt tydligare vid horisonten – kommer det inte att finnas fler katastrofala väderhändelser eller katastrofala geologiska omvälvningar, och äntligen kan Moder Natur vara på väg att manifestera ett måttligt klimat globalt.

Pengar i banker, pensionsfonder och aktiemarknader kan gå förlorade när det ekonomiska systemet övergår till digitalt. Det är Illuminatis plan och den kommer inte att förverkligas. Systemet baserat på ädelmetaller som kommer att implementeras kommer att skydda lagligt intjänade pengar och investeringar och kommer att avskaffa de nationella och individuella skulderna till de ockerräntor som gjorde det möjligt för Illuminati att samla ihop en del av sina enorma förmögenheter.

Kriget mot illegala droger kan inte vinnas eftersom kartellerna är så mäktiga. Det kriget är ett missförstånd som initierats av Illuminati, som driver droghandeln i samarbete med kartellerna och några huvudpersoner i regeringarna. De är också i toppen av penningtvättsbranschen, och när de inte längre är med i bilden kommer båda dessa branscher att börja rivas upp. Allt baserat på mörka avsikter kommer att falla sönder när vibrationsnivåerna fortsätter att stiga.

Artificiell intelligens (AI) kommer att förvandla befolkningen till halv-robotar med digitaliserad programmering.Det, liksom alla Illuminatis andra samvetslösa planer för Jordens folk, kommer inte att ske, och AI kommer endast att användas på fördelaktiga sätt.

Kära ni, att dela sanningen om dessa saker kommer att lyfta alla som är mottagliga, och att förklara en annan fråga kan också undvika onödig rädsla. För en tid sedan när vi pratade om en ny nedstängning sa vi att det var en möjlighet. Nu är det en stor sannolikhet. Även om vi inte vet exakt när det kommer att ske, verkar det vara nära, snarare än avlägset, och vi vet att det inte kommer att vara långvarigt. Ändå är det tillrådligt att ha extra mat och andra användbara saker till hands i alla oväntade situationer. Om trupper kallas in kommer det att vara för er säkerhet, inte en militärkupp, och ni kan vara säkra på att ljusstyrkorna kommer att se till att efterdyningarna är helt till din och din världs bästa.

Ni frivilliga är verkligen kraftfulla själar, men att möta alla behov hos en civilisation från tredje dimensionen som slumrade medan mörkret kontrollerade livet i deras värld är mycket mer än vad ert uppdrag kräver. Myriader andra själar hjälper er att hjälpa Jorden och hennes invånare.

Vissa hela civilisationer strålar ljus till planeten för att hålla vibrationerna stadigt stigande. Medlemmar av en civilisation, som uppträder som molnformationer, minskar kraftigt giftiga föroreningar i himlen. Tills så kallade vacciner inte längre används kommer forskare inom ET:s specialstyrkor fortsätta att radera nanochips-programmering och minska effektiviteten hos element som fungerar tillsammans med 5G-teknik. Medlemmar av dessa styrkor i alla underrättelsetjänster vet vad Illuminati-arbetare planerar och förvarnar de ”Vita Hattarna”, som förbereder sig därefter.

Som vi har nämnt tidigare kommer andra i specialstyrkorna och besättningarna i rymdskepp som omger planeten att förhindra detonation av kärnstridsspetsar, om det behövs. Skyddsänglar och andra själar i änglariket strålar ljuset av villkorslös kärlek, och andliga guider ger praktiska förslag, som individer tror är deras egna Aha-ögonblick.

Älskade bröder och systrar, ni är en del av den mäktigaste mängd hjälpare som detta universum någonsin har känt!

”Budbärare från ljuset säger åt oss att be inom oss om svar. Jag vet inte om jag inte får något eller om jag inte får det tydligt nog för att analysera dem så att jag kan urskilja vilken information jag ska tro på. Vad ska jag göra nu?” Även om det är möjligt att höra en röst som tydligt berättar vad som är sant och vad som inte är det, är det mycket mer troligt att svaren kommer som intuition, själens budskap till medvetandet. Ditt själsjag är inom kosmiskt medvetande, eller Skaparkällans intelligens, och det är därifrån som information kommer intuitivt. Det behöver inte analyseras – du behöver bara lita på din omedelbara reaktion.

Om information flödar naturligt och lätt i ditt hjärterum, är det mycket troligt att det är sant. Om du känner motstånd, till exempel ett momentant ryck eller en blockerande känsla, är informationen troligen falsk. Att lita på vad du känner är sanning eller lögn är urskillning.

I era hemländer nådde vägledning från själen ert medvetande lika naturligt som ni andades. I tredje densitetskroppar är dock att lära sig lita på intuition som att fullända vilken annan förmåga som helst, det kräver övning.

Låt oss lägga till ytterligare en anmärkning om intuition och urskillning. Denna partnerskapsförmåga skiljer mellan vad som är viktigt för dig att veta och vad som inte är det – leta inte inom dig efter svar på frågor av trivial natur.

”Om ljuset på jorden intensifieras, varför ökar våldet? Borde det inte minska?” Våld är nackdelen med att intensifiera ljuset, men det är bara tills ljuset är så intensivt att våldets låga vibrationer inte kan existera, och den tiden närmar sig för varje dag.

Det mesta våldet nu orsakas av de mörka, som kämpar mot ljuskrafterna med näbbar och klor varje steg på vägen. Våld som ni kallar ”slumpmässigt” är ett resultat av att ljuset stärker mänsklighetens egenskaper och beteenden – ”bra” blir bättre, ”dåligt” blir värre.

Individer som känner att de har blivit orättvist behandlade riktar sina känslor mot de personer som de håller ansvariga. Individer som känner att samhället har ignorerat dem slår ut mot främlingar, gängmedlemmar agerar med ökad fientlighet mot andra gäng, och det finns ”återbetalning” från individer som känner att de blivit mobbade. Vissa individer agerar utifrån en fördjupad rasistisk eller religiös trångsynthet, andra utagerar våldet i datorspel och filmer. Många av dessa incidenter är karmiska lektioner som valts av alla som är direkt berörda.

Kära familj, det finns mycket, mycket mer gott på Jorden än dåligt! Oräkneliga handlingar av vänlighet, generositet och hjälp händer varje minut, varje dag runt om i världen. Det finns ett omätligt överflöd av godhet på Jorden, och ert ljus hjälper till att hålla det flödande och växande!

Ljusvarelser i hela detta universum hedrar er för orubbligheten i ert uppdrag och hejar på er framåt på er Jordresa.

________________________

KÄRLEK och FRED

Suzanne Ward

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *