Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 oktober 2020

 

Vad Kommer att Förändra Er över Natten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redan övertygade om att det mänskliga experimentet på Jorden har varit en framgång. Vi behöver inte ens se vad som kommer att hända nu och fram till tiden för denna universella förskjutning i medvetandet för att veta med säkerhet att ni alla har tagit medvetandet längre än många i hela galaxen trodde ni skulle göra. Många människor tittar runt i er värld just nu och tror att den befinner sig i ett kaos. Många tror att den nuvarande situationen på jorden är mycket sorglig, och vissa har till och med tappat hoppet för mänskligheten.

Men vi kan känna att ni har gjort bra framsteg. Ni har kommit så långt på mycket kort tid, relaterat till hur länge ni har inkarnerat där på planeten. Och de steg ni kommer att göra mellan nu och till den tid ni kommer att skifta helt är enorma. Förmågan som ni har att älska, visa medkänsla för era medmänniskor och engagera er i på måfå utvalda gärningar av vänlighet är så underbart. Det får oss alla här i de högre världarna att känna oss optimistiska.

Och vi vet också att så många fler människor öppnar sig för den kärlek som kommer från de högre världarna, eftersom färre och färre människor tror på en hämndlysten Gud som vill straffa er och döma er till evigt lidande. Fler och fler distanserar sig från den ideologin varje dag. Vad ni ska göra med all den kärleken ni öppnar er för är varför vi alla tonar in på varje dag. Vi kan inte vänta med att se vad ni kommer att skapa. Vi kan inte vänta med att se hur mycket mer medkänsla och förlåtelse ni alla har fått i era hjärtan.

Att känna kärleken som kommer uppifrån är tillräckligt för att förändra någon över natten, och vid den här tiden kommer det så mycket att ni alla kommer att ha ett ögonblick där ni släpper all er ångest, allt ert motstånd och alla spänning och öppna upp för den. Detta är en vacker tid i mänsklighetens historia, en vacker tid att vara där på jorden, ta emot kärlek, älska andra och bli den kärlek som ni verkligen är. Vi vet att detta experiment med att sätta så många olika varelser ihop på en planet var en utmaning och ändå, där är ni.

Det kanske inte är perfekt där på jorden, men ni klarar er. Ni blir bättre varje dag. Och till er som är vakna säger vi: ”Grattis.” Ni har redan överträffat var ni var i hundratals tidigare livstider. Och ni räcker för att tippa vågskålen. Ni räcker för att göra den skillnad ni vill göra. Och nu är det dags för att ni är redo att gå längre med ert medvetande. Och vi tittar på, vi känner oss väldigt stolta och vi hejar på er med så många andra varelser av kärlek och ljus här i de högre världarna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...