Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 5 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 5 mars 2021

 

This Is True Spiritual Mastery ∞The 9D Arcturian Council

Detta är Sant Andligt Mästerskap ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att vara överallt, samtidigt, och också att vara ingenstans i den meningen att vi är icke-fysiska. Vi är icke-lokala och icke-dualistiska. Ni lever i en dualistisk, polariserad dimension där ni ofta känner er begränsade, innestängda i en fysisk kropp. Ni behöver till och med tillstånd för att resa till ett annat land och får vanligtvis bara stanna en viss tid innan ni är lagligt skyldiga att lämna.

Ni har en helt annan upplevelse än den vi har, men ni har också förmågan att känna så mycket mer lättnad än vi någonsin kommer att göra igen. Sättet som er verklighet är uppbyggt på ger er möjlighet att uppleva att bli hungriga och sedan äta. Du känner dig trött och har sedan en vilsam natts sömn. Du känner dig kall och värmer sedan upp. Du kan känna kaos och sedan frid.

Om du kan anamma de upplevelser som är motsatta till vad du vill eftersom de ger dig möjlighet att sedan uppleva vad du vill, kan du gå igenom dessa upplevelser mycket snabbare. När du inte får vad du vill med en gång och skakar nävarna mot himlen och skriker: ”Varför jag?!” försenar du processen lite mer. I det ögonblicket låter du inte det du vill uppleva flyta till dig naturligt, men det är okej. Även den erfarenheten har sina positiva aspekter.

Din önskan förstärks i det ögonblicket av skrik. Din uppskattning för att få det du vill har en tendens att öka eftersom du gick in i den gropen av förtvivlan. Ofta hör du berättelser om munkar eller kloka äldste, och i dessa berättelser reagerar individen inte på många känslor, på varken goda nyheter eller dåliga nyheter, och poängen med berättelsen är att visa att du inte är tvungen till det. Den kloka personen i berättelsen är tänkt att vara ett exempel på någon som är mer utvecklad.

Men från där vi sitter, tycker vi att det är mer imponerande att se er ha en verklig och sann känslomässig reaktion på något och sedan rensa den känslan genom att bearbeta den och till och med ta dig själv till en plats av lugn och frid medan ingenting av omständigheterna har förändrats. Det är sann behärskning. Det är historierna ni behöver berätta för att ni har många känslor inuti er och syftet med livet är inte att överträffa era känslor. Det är att ha era känslor och att inse att allt som orsakar att ni har dessa känslor också kan omfamnas.

Du kan lära dig att känna dig kraftfull. Du kan veta att inget utanför dig är starkare eller mer kraftfullt än vad du själv är, för du tar den känslomässiga stöten, och tar dig själv till den platsen av lugn och frid inuti dig och du fortsätter med ditt liv. Du fortsätter med processen att skapa det du vill uppleva. När vi ser en av er göra det vet vi att vi observerar en sann mästare.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...