Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2021

 

Tag ännu mer av er makt tillbaka

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit medvetna om de oundvikliga förändringarna som skulle äga rum där på Jorden under mycket lång tid, men vi visste aldrig exakt vilken väg ni skulle ta för att komma dit ni är idag. Ni har redan börjat ta tillbaka er makt där på Jorden med dessa enorma förändringar i hur ni delar information. Ni är inte längre beroende av tidningar, nyheter från stora nätverk på tv, tidskrifter och uppslagsverk för merparten av den information ni får om den värld ni för närvarande bor i.

Det är mycket mer än att göra det möjligt för individer att kunna dela sina berättelser och sina perspektiv än att bara förlita sig på en eller två pålitliga nyhetsankare. Ni har också tagit tillbaka er makt på det sättet att ni har tillgång till en förmåga att starta ett eget företag. Detta är något som var mycket mer utmanande i er värld för trettio år sedan. Men se nu hur snabbt ni kan skapa en inkomst för er själva och hur ni kan göra det själva.

Nu när ni får tillgång till mer av er kraft är det också dags att få tillgång till mer av er kreativitet, mer av det ni alltid har tillgång till inom er. Ni har en kraft som går långt utöver er förmåga att skapa en webbplats eller ett inkomstflöde. Ni har makten att skapa förändring inom samhället, inom er själva, inom varje liv som ni berör med er uppriktighet och med det sätt som ni autentiskt delar med er energi, er vibration. Det är dags att gå utöver makt som kan manifesteras i det fysiska området, och det är dags för er alla att få tillgång till den verkliga kraften som finns inom er för att skapa en helt ny värld, ett helt nytt liv och ett helt nytt ni.

Vi uppmuntrar er att sluta vänta på fler system för att ge er möjligheter att känna er själva som mer kraftfulla varelser, och det är vår önskan att se fler av er få tillgång till vibrationerna, känslan av kraft inom er, så att ni verkligen kan veta vem ni är och vad ni kan, även som individer. Och ni är ännu mer kraftfulla när ni samlas för en sak, som världsfred eller jämställdhet för dem som historiskt har fråntagits sin rätt.

Ni är där för att åstadkomma dessa förändringar, och ni är tänkta att börja inom er själva. Det är därför vi alltid kommer att leda er tillbaka till er själva. Det beror på att vi vet hur kraftfulla ni verkligen är, och det är också för att det aldrig har varit en bättre tid där på Jorden att börja visa hur kraftfulla ni är. Föreställ er vad ni kan göra och hur många ni kan inspirera.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...