Söndagsmeditation kl 21.30 via Jennyli Gustavsson, 22 juli, 2018

Det Gyllene Ägget

Med värme i hjärtat fyller vi nu en kon med ljus, för att vi ska kunna tala till er om kärlekens väsen. Dvalan är snart slut och kärnfulla människor skapar vakenhet i världen. Meditationen idag skipar rättvisa. Den stjärnfulla konen ska finna sin väg in i era hjärtan, och kungöra människans kärlek till universum. Den som talar i dag är den kerublika kärlekens källa, Maria Magdalena. Du åberopar henne genom att känna i ditt hjärta hur du kunde känna som barn. Du åberopar henne genom att känna dig som hemma. Utom alla tvivel följer vi nu evighetens ljus, när vi låter henne tala. Var hälsad, Maria Magdalena.

Andas utan några krafttag… Låt din kropp vara precis så som den är… Låt dina rötter växa ner i jordens inre, och slingra runt bland det vattenrika kristallriket. Möjliggör för mig att visa dig vägen på en viktig resa i ditt inre och yttre universum. Inom dig finns ett guldkorn värt obeskrivligt mycket. Det är dags att finna guldet. Med dina handflator mot varandra, framför ditt bröst, för du sakta händerna uppåt. Vänd handflatorna utåt och låt de raka armarna komma tillbaka till sidan av kroppen, som om du öppnar ditt energifält ovanför huvudet. Insup själsluft genom att ta emot det eviga ljuset längst upp genom huvudet, och genom hela kroppen.

Yrket som en kerubliknande kärlekskälla har, tummar inte på några regler. Entiteten Ika kungör följande: Maria Magdalena arbetar för att förbereda er människor på stjärnstatus. Det hon gör är att ta ner stjärnljus till er alla. Direktivet lyder så här: Möjliggör för Maria Magdalena att fylla era själskroppar med stjärnljus. Attributet som kommer er till hjälp, är er själskropp, er aura, er energibubbla.

Skapa en kon-formation av er personliga energikropp. Tänk er som om ni har en bubbla av energi runt hela er kropp, och med intentionen gör ni en öppning som vidgas uppåt som en kon. Det är genom denna kon som evigheternas stjärnljus kommer att ta sig in i era själar och kroppar. Du förnimmer kraften när hon fyller er. Du kommunicerar ljus, och känner kärlek. Du, kärleksvarelse på Jorden, ta emot kraften ifrån stjärnorna. Maria Magdalena fullföljer sitt uppdrag, att kungöra en ny tid på Jorden, genom er. Såsom ovan, så och nedan! Den kärnfulla uppenbarelsen kommer föra magi in i era liv. Låt hennes visdom bli er. Du känner dig redan kerublik. Skönheten i hennes energi, faller ner genom er, men också utom er som en vacker slöja av gyllene sidentyg.

Lägg märke till att såsom inom, så och utom. Det gyllene stjärnljuset som urkraften låter dela med sig av, fyller din kon som du skapat ovanför ditt huvud. Formen låter koncentrera ljuset till en liten fin stråle som kärnfullt finner sin väg in i din kropps tempel. Där i djupet av din själ, finns en liten förgylld springbrunn. I denna brunn blänker vattnet ifrån Moder Jord, och runt dess kant känner du kraften från jordens mylla, stiga upp. Du följer det gyllene ljuset ifrån toppen av huvudet, ner genom din hals, och låser upp porten till himmelriket i ditt hjärta.

Du stiger in genom porten, och där ser du en gyllene tron, med smaragdgrön sammetsklädnad. Du sätter dig på tronen och blir varse den gyllene springbrunnen strax nedanför dina fötter. Du för nu ditt huvud sakta framåt och ser ner i djupet av detta klara vatten. Du ser ett ljus stiga upp ifrån dess Moder Jords inre. Nu kan den tidlösa transformationen ske. Tiden står still när kommunikationen mellan Moder Jords kristalljusrike och stjärnornas rike, sker inom dig. Det evig ljuset ifrån ovan, sammantvinnas med ljuset ifrån Moder Jords inre. Du kan låta dessa båda strålar föras samman på en rund bricka du håller i din hand. Du ler för dig själv, när du ser ett gyllene ägg ta form, framför dig. Det är formen för den nya gyllene tidsåldern. Det är dig själv, du bär på fatet.

Moder Jord, och keruber och änglar ifrån evigheten, kommer att möjliggöra detta möte, att ske inom dig. Du kommer att vara formen, som det nya livet stöps i. Du är både hönan och ägget. Du är det nya livet som skapas ur en gammal form. Det fiffiga är att den gamla formen som det nya livet stöps i, doktorerar i den nya tidens läror, så att den lär sig att skipa rättvisa. Det vill säga, att en medveten kropp vet hur konen skall skapas och hållas, för att visa väg åt stjärneljus. Det vill också säga, att en medveten kropp vet hur en springbrunn grävs, för att föra upp livskraft från Moder jords inre, i form av kristalljus.

Med det gyllene ägget på fatet i dina händer, för du det sakta mot den eviga glöden i ditt hjärta. Låt ägget vila strax under ditt hjärta, så att det inte bränns såsom Ikaros när han flög för nära solen.  Där får ägget tillgång till den värme det behöver för att utvecklas i lugn och ro. Du ruvar nu på ditt eget inre ägg. Den gyllene gåsen som ska komma ur detta ägg, är en dröm som blir sann. Din inre rikedom tar härmed aldrig slut. Den eviga källan av guld, är ditt eget inre. Du behöver aldrig mer uppleva en känsla av brist. Du är alkemisten. Det är du som ständigt skapar nytt guld, ny rikedom åt världen. Du behöver bara vara konen, och springbrunnen åt de två strålarna… så att de kan mötas, kommunicera och skapa nytt liv.

Arbetet är viktigt, för att välkomna den nya tiden. Din insats har betydelse. Det är dags att avsluta övningen för den här gången, och du kan med din tanke, återsluta din energibubbla så att du kan behålla din kraft intakt. Du är högt älskad, och hälsad! Finn din väg, och vi ska ledsaga dig.

Maria Magdalena och de bundsförvanter som dikterar hennes ord.

Du gillar kanske också...