Arkturierna via Daniel Scranton, 27 februari, 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 27 februari, 2018

 

Vi är det Arktiska Rådet, vi är glada över att ansluta till er alla.

Den känslan du har beträffande det du gör, rent allmänt, ger dig känslan av, att du har åstadkommit något. Ju mer du anstränger dig, desto mer känner du ett ansvar för resultatet. Människor som fläktar förbi i livet utan att anstränga sig blir sällan berömda på planeten Jorden.

Det hålls parader för dem som kämpar, offrar och presterar något. Du gillar historier om personer som haft det magert i början och du tycker om att höra om hur vissa river och klöser sig fast på stegen för att nå toppen. Men saker och ting ändrar sig och nu är det tid för dig att omvärdera dina ideal.

Eftersom du har rört dig in mot en kvinnlig cykel, blir det den nya tiden som du tar emot. Det finns ingen kamp att vinna och ingen ansträngning någonsin som kommer att matcha ett erbjudande av hög vibration. Ingenting som du någonsin kan göra matchar den energi som du laddar ner på ett ögonblick. Hänge dig och överlämna dig själv.

Den gudomliga kvinnans tid är här och det är dags att fira dem som är mästerliga att välkomna från de högre världarna. Du kan fortfarande behålla din gudomliga maskulina sida, men den sidan av er kommer inte att överväga. De åtgärder du kommer att ta kommer att bli mycket mer fruktbara, med mycket mindre ansträngning.

Det är sann makt. Integrationen av den gudomliga kvinnliga med den gudomligt maskulina kommer att resultera i att bli skapande varelser, som du alltid har varit, men inte ännu upplevt fullt ut.

Vi är Arktiska Rådet och vi har haft kontakt med dig.

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...