Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 november 2020

 

Människor som är Redo för Fullständig E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket entusiastiska över att se att ni alla bryr er så mycket om andra och andras öde i er värld. Det som alltid får er att expandera och bli mer av ert Högre Jag är medkänsla. När era hjärtan känner med dem som lider blir ni mer av hela ert jag. Medkänsla är det fullständiga igenkännandet av sanningen att inget och ingenting av detta händer utanför er. Ni är den personen som behandlas illa. Det är inte bara det ni känner för den personen. Ni inser att om det händer dem, så händer det er, och att igenkännandet aldrig har varit högre i er värld än vad det är just nu.

Människor brinner för orsakerna som de stöder eftersom de brinner för att andra människor behandlas väl och får samma möjligheter som de har fått i sina liv. Ni behöver inte vara överens om vilka grupper som är mer förtryckta. Det som är väldigt viktigt är att ni bryr er. Ni behöver inte alla komma överens om hur man kan ändrar på orättvisorna i er värld. Det faktum att ni brinner för orättvisor ger er mer livskraftsenergi.

Vad ni måste göra för att all denna medkänsla och passion ska uppgå till något energifullt måste ni sluta bry er om vad någon annan tycker. Vad andra tror är sant är inte alls lika viktigt som er passionerade inställning att alla behöver vara fria, lika, hedrade, respekterade och ges samma möjligheter som alla andra. Den sanningen är något som de allra flesta är överens om, och det är något ni kan förenas om och arbeta för tillsammans.

När ni väl börjat se att mänskligheten är ett kollektiv, att ni inte är åtskilda och att ni inte är åtskilda av ras, religion och nationalitet, kan ni börja göra de verkliga framstegen, de förändringar som ni alla vill uppleva i er värld. Om ni kan sluta vara fixerade på vem som är hjältar och vem som är skurkarna och håller med om att ni skulle vilja se verklig förändring i er värld, då börjar ni se den. Och ni kommer att se det hända snabbare och snabbare, för ni är mer kraftfulla som ett enat kollektiv än ni är som ett splittrat.

Det är därför det är så viktigt att rikta er uppmärksamhet mot er själva och vad ni kan göra. Det är dags att lägga er uppmärksamhet på hur ni kan komma tillsammans med andra för att skapa den verklighet som är bättre för alla. Och när ni gör det har ni mer icke-fysiskt stöd, mer utomjordiskt stöd och verkligen mer stöd från den aspekt av er som är ert Högre Jag. Ni kommer aldrig att bli ert sanna jag, så länge ni jobbar mot någon person, något politiskt parti, någon ideologi eller någon berättelse som någon har gjort upp och spridit över hela internet.

Ni måste fokusera på er eftersom ni har kontroll över er. Ni kan fokusera på syftet. Ni kan frigöra motstånd avsiktligt. Ni kan känna och aktivera vibrationer medvetet, och just nu behöver mänskligheten fler människor som förstår det och är villiga att göra något åt ​​den kraft som ligger i var och en av er, kraft som är ännu kraftfullare när ni kommer samman som ett enhetligt kollektiv. Det är den version av mänskligheten som fysiska, utomjordiska varelser vill träffas ansikte mot ansikte och bjuda in att gå med dem i den galaktiska gemenskapen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...