Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli 2019

Det Arkturiska Rådet, 16 juli 2019

Via Daniel Scranton

Ladda Ner Er Galaktiska Historia

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi vill ge ett erbjudande till alla er på Jorden som vill ha en djupare upplevelse av er själva som galaktiska människor. Vi är beredda att överföra mer information, som ni kan få som en nedladdning, och den nedladdningen kommer att innehålla mer av den här galaxens historia. I er unika nedladdning kommer ni att få bilder och kunskap om er plats i den galaktiska historien. Om ni vill veta vilken roll ni har spelat för att få fred under Orions Krig, då är detta en nedladdning för er. Om ni vill veta vilka helande modaliteter ni har skapat som Plejader, då är den här nedladdningen för er.

Allt ni behöver göra är att samtycka till att ta emot nedladdningen, och sedan tålmodigt vänta. Den kanske inte kommer direkt, och den kommer med all säkerhet inte att komma på det sätt ni förväntar er. Men en bra tid att be om den här nedladdningen är precis innan ni faller i sömn. Ibland kommer ni att få en nedladdning i ert energifält, men detaljerna kommer inte att sjunka in i ert medvetande med en gång. Vi berättar detta därför att vi vill att ni ska veta att det kan ta ett tag innan ni kan översätta nedladdningen till något som är begripligt för er.

Några av de bilder ni ser, eller de känslor ni känner, kan bli för intensiva för er beroende på var ni befinner er i livet, men ni kan fortfarande säga ja till mottagandet av nedladdningen. Vi vill att ni ska förstå var ni kommer ifrån och den sanna historien om den här galaxen, därför att ni kommer att uppleva en öppen kontakt med utomjordingar i den här livstiden. Det vill säga, de flesta av er som tar emot denna överföring faller inom den kategorin. Det kommer att finnas några som kommer att uppleva döden, men vi vet att de av er som är uppvaknade kommer omedelbart att vilja komma tillbaka och uppleva skiftet som ett spädbarn eller ett småbarn.

Det är sant att det kommer en tid för er alla i ert liv på Jorden, när ni kommer att uppleva en öppen kontakt, och kanske har ni redan upplevt en del av er personliga historia och en del av kollektivets historia om vad som hände innan ni började er serie av inkarnationer på Jorden. Det finns naturligtvis många historier om denna galax, men ingen av dem kan någonsin jämföras med upplevelsen av era egna minnen. Och det är det som den här nedladdningen, som vi erbjuder er, verkligen handlar om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...