Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi för mer ljus och kärlek igenom till alla er där på jorden i varje ögonblick av varje dag. Varje möjlighet som kommer framför oss tar vi till oss eftersom vi vet hur viktigt det är för er alla att ta emot det som kommer till er från ett högre dimensionellt plan. Vi konkurrerar nu med dina många, många källor till underhållning, information och infotainment. Vi är medvetna om att det finns så mycket där ute som du kan ställa in dig på för kunskap och för andlig vägledning, men också för versioner av verkligheten.

Alla som berättar att något pågår bakom kulisserna och i de mörka skuggorna ger dig en version av verkligheten. De ger dig inte en version av den enda sanna verkligheten, för det finns inget sådant. Det finns så många olika verkligheter där ute, och vissa finns i ert kollektiva förflutna, medan andra är i er kollektiva framtid. Andra är inte ens från detta universum. Ni måste alla bestämma vilken verklighet ni vill harmonisera med, snarare än vilken som har flest människor som tror på den. Du är inte där för att följa med publiken; du är där för att skapa nya verkligheter och harmonisera med dem.

Varje enskild lärare som du kommer i kontakt med borde verkligen säga som en disclaimer att de bara ger dig en version av en verklighet, för det är sanningen. Ni behöver inte alla tro på samma sak för ni behöver inte alla uppleva samma sak. I själva verket skulle det vara ganska tråkigt för era själar och för Source. Variation är viktigt, och alla har fri vilja; var och en får bestämma vilken verklighet de vill gå mot. Och du får till och med bestämma vilken verklighet du upplever just nu, eftersom du har kraften att fokusera. Du kan välja att ställa in så många olika saker i varje ögonblick, och de är alla giltiga. De är alla där framför dig.

Så du kanske vill fråga dig själv: ’Varför får denna aspekten av min verklighet just nu min uppmärksamhet?’ ’Varför är det här jag lägger mitt fokus?’ anledning som jag behöver avslöja?” Välj, välj, välj och välj sedan igen. Välj medvetet och låt dina känslor tala om för dig om du verkligen vill fokusera på något, om du faktiskt vill gå i den riktningen, eftersom folk kommer att ljuga för dig. Det händer hela tiden, men dina känslor kommer inte att ljuga för dig, aldrig någonsin.

Följ dina känslor; det är några mycket bra råd vi just har gett dig där. Och vi letar såklart alltid efter sätt att hjälpa dig genom att få dig att ändra ditt perspektiv, utöver det vi verkligen gör medan Daniel här kanaliserar oss. Vi sänder ut ljuset och kärleken från det arkturiska stjärnsystemet genom energin han sänder just nu, och det kommer inte att sluta när han slutar. Vi kommer att fortsätta att nå alla er som öppnar upp er för oss, och vi kommer att hjälpa precis som era guider gör för att knuffa er mot de verkligheter som ni kommer att älska att uppleva. Det är vårt löfte till dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *