Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 november, 2022

 

Hemligheten är inte lagen om attraktion … Det är detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla era önskemål, för att veta vad du vill hjälper oss att veta vem du är, vad du värdesätter och var du är på din evolutionära resa. Vi har sett dig utvecklas under åren, och vi har märkt att många av de förfrågningar som vi får är förfrågningar till kollektivet, eller så är de förfrågningar för någon annan än den som gör förfrågan. Detta är naturligtvis ett tecken på andlig utveckling, och det är inte så att du måste tvinga dig själv att tänka på andra först för att vara andlig, eller för att växa andligt.

Men du försöker naturligtvis hjälpa andra med deras liv och deras resor när du väl har kommit på hur du ska ge dig själv allt du behöver. Ni är Källenergivarelser, och därför finns allt som ni någonsin kan önska er inuti er. Det är den verkliga hemligheten. Hemligheten är inte att det finns en attraktionslag som kan ge dig allt du vill och mer. Hemligheten är att allt du vill finns inom dig, och när en person inser det, kan de aktivera vad de vill inom sig, och då kan de bara gå och leva utan att oroa sig så mycket, utan att arbeta så hårt, utan att kliva över någon annan som är i nöd för att få det de vill ha.

Den personen är uppfylld eftersom de vet vilka de verkligen är och att det de innehåller inom sig är allt. Så hur kommer du dit, om du fortfarande kämpar för att få något du vill ha, eller för att vara i det perfekta förhållandet? Hur kommer du till den perfekta platsen för frid och att veta att allt finns inom dig? Tja, ni måste göra den ansträngningen och ta de stegen för att se inom er själva efter möjligheten att ni kanske redan är hel och att ni kanske redan har allt ni behöver. Tänk på personen som stirrar på en blomma och känner lycka i flera timmar, i motsats till personen som behöver plocka den blomman, ta hem den, lägga den i en vas och se den till slut dö. Det är stor skillnad där.

Om du söker allt du någonsin har velat genom att gå in i, så händer det till slut att du får allt du någonsin önskat dig, men det verkar inte så underbart som du alltid hade föreställt dig att det skulle vara, för det var aldrig om att ha något, och det handlade alltid om att vara något och känna något. Vi vill att ni alla ska upptäcka att med lite fokus och lite uppmärksamhet på vad som händer inom er, kan ni vara en som känner hur ni vill känna villkorslöst, och ni kan lära andra den hemligheten, och visa dem att nycklarna till himlens rike alltid har funnits inom dem.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...