Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april, 2018

Arkturierna, 16 april 2018

Via Daniel Scranton

Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla idag.

Ni är precis i den position ni ville vara vi denna tid. Ni visste redan innan ni inkarnerade att efter den 21 december 2012, skulle ni ha ett fönster av möjligheter framför er, för att som ett kollektiv fatta ett beslut som antingen skulle vägleda er till den femte dimensionen, eller till ödeläggelse av er planet.

Ni fattade beslutet att stiga upp. Förutsättningen för det har alltid funnits, men vad som behövdes, för att resan skulle kunna fortsätta till femte dimensionen, var att tillräckligt många själar vaknade upp för att hålla kvar vibrationen för resten av planeten och mänskligheten.

Ni är inte överbefolkade. Er planet kan hantera de miljarder som för närvarande är inkarnerade, och det finns naturligtvis makt i antalet. Som vi tidigare har sagt, har Stjärnbarnen frivilligt valt att komma hit för att vara den sista biten i pusslet.

Och de av er som har varit vakna och genomlevt de senaste åren, har också gjort det arbete som var nödvändigt för att fortsätta resan. Nu kan ni slappna av. Ni kan fira vetskapen om att ni håller på att göra resan, och ni kan känna betydelsen av denna prestation.

Många av er som har trätt fram i vetskap om att ni hade ett uppdrag, insåg inte att uppdraget skulle vara något mycket större än att skriva en bok eller öppna ett healingcenter. Det skulle vara mycket större än att leverera kanaliserade meddelanden. Ert uppdrag har varit att hålla vibrationen för resten av mänskligheten, och ni har gjort det.

Och för många av er har det varit en mycket tumultartad resa, men det finns ingen återvändo nu. Ni kan skifta till ett skapande tillstånd och ni kan skapa så att återstoden av resan blir exakt så som ni vill att den ska vara. Ni kommer att ta resten av mänskligheten med er, det vill säga de som väljer att komma med.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...