Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2020

 

De kraftfulla juni-energierna kommer att förstärkas

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer alltid att leta efter det positiva i varje situation ni har där på jorden. Vi kommer att fortsätta att framhålla de framsteg ni gör eftersom vi vet att ni inte kan regrediera. Ni kan inte gå tillbaka, och när ni rensar något från det mänskliga kollektiva medvetandet som behöver rensas, har ni alla en känsla av lättnaden att släppa ut något som har sjudit under ytan.

Ni kommer in i en tid där energierna som kommer in kommer att vara så kraftfulla som svar på uppmaningen ni alla gör just nu, och vi kan se hur dessa energier kommer att påverka det mänskliga kollektiva medvetandet på ett mycket effektivt sätt. Plejadierna har varit mycket aktiva med att komma igenom en mängd människor under en lång tid, och de läkande energier som Plejadierna tillhandahåller mänskligheten just nu mottas över hela er värld av de som är mer än kapabla att kanalisera dessa energier och förankra dem i den fysiska världen.

Den osynliga, och till stor del okända, hjälpen som mänskligheten har just nu har aldrig varit större. Det är dags att se bortom det ledarskap ni har där i er värld och se till de högre dimensionella planen, där den enda agendan är att hjälpa. När ni som mottar denna överföring känner igen den Plejadiska energin som kommer in för att hjälpa er, kommer det att finnas möjligheter för er att öppna er ännu mer för Sirius, Andromedas och naturligtvis Arkturus energier. Vi vill alla hjälpa.

Vi vill så gärna vara en del av denna tillväxtupplevelse som ni går igenom, och vi är så tacksamma för de av er som tonar in på oss och ber om hjälp som alltid ges till er fritt och utan tvekan. Vi ser aldrig ner på er eller bedömer er, och vi inbjuder er att göra detsamma när det gäller era medmänniskor. Det är dags för förlåtelse och medkänsla att regera på jorden, och det börjar med varje enskild individ. Varje enskild person kan vara en del av lösningen, kan vara en som erbjuder något av sig själv till de som lider, till de som är i rädsla just nu.

Vi förstärker energierna som vi alltid hade tänkt att dela med er denna juni månad, och vi är inte ensamma. Ni kan förvänta er att de stabiliserande energierna kommer in med full kraft, att hjälpa er nu och hjälpa er resten av resan som ni har där i den fjärde dimensionen. Vi är här för er och vi kommer alltid att vara det. Vi älskar att skapa med er som vill vara till tjänst och vi lyssnar på era idéer när vi möter er på astralplanet, så vänligen fortsätt låta dem komma, och vi kommer att fortsätta att svara som om ni var våra väldigt egna värdefulla barn.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...